Kuva: Fotolia

Naiset kertovat epäonnistuneista uuden vuoden suudelmistaan - lue romantiikkaa uupuvat tarinat

31.12.2017 08:15 - Susanna Karttunen

Pidä kieli vain siellä omassa suussasi, kiitos.

Parhaimmilaan suudelma ihastuksen tai rakkaan kanssa keskiyöllä vuoden vaihtuessa voi olla ikimuistoinen ja taianomainen hetki. Aina kaikki ei mene kuitenkaan kuin sadussa. Elite Daily kokosi muutaman vähemmän hohdokkaan pusuttelutarinan. Lue ne alta.

Rosen ensimmäinen kokemus suutelemisesta saisi monet harkitsemaan elämää nunnaluostarissa:

"Sain ensisuudelmani uutena vuotena, mutta poika ei tiennyt sen olevan ensisuudelmani. Olin häntä vuoden vanhempi, joten hän oletti minulla olevan enemmän kokemusta, vaikka olinkin vasta kahdeksannella luokalla. Hän teki aloitteen suudelmaan ja muistan hänen huuliensa olleen kovin rohtuneet. Hän tunki kielensä suuhuni ja liikutteli sitä ympäriinsä. Se tuntui sanoinkuvailemattoman epämukavalta. Seuraavana päivänä hän kertoi ystävillemme, että minä olin ollut se, joka käytti liikaa kieltä."

- Rose, 22

Jenna ei miettinyt treffiseuransa valintaa kovin pitkälle:

"Kutsuin minusta pitävän miehen uuden vuoden juhliin, koska tiesin eksäni olevan siellä ja halusin seuralaisen. En itse tuntenut vetoa kutsumaani mieheen. Vanhempani olivat myös juhlissa ja mies tapasi heidät, mikä oli erittäin noloa. Keskiyön tultua hän vain tuijotti minua, joten sanoin: ”Voit suudella minua, jos haluat” ja hän pussasi minua."

- Jenna, 25

Adriannen tarinaan voi samaistua moni humalassa uutta vuotta viettänyt:

"Muutama vuosi sitten järjestin uuden vuoden bileet yliopistokavereitteni kanssa. Olimme kaikki aika humalassa, etenkin huonekaverini veljeskunnasta ollut mies, joka pussasi minua uutena vuotena. Sen jälkeen hän seurasi minua ja huonekaveriani yläkertaan huoneeseeni ja sammui heti sängylleni. Olin huojentunut, koska en olisi halunnut tehdä hänen kanssaan muuta kuin suudella. Lopulta hän heräsi, oksensi ja meni alakertaan nukkumaan sohvalle."

- Adrianne, 25

Lue myös: Miksi suutelemme uuden vuoden vaihtuessa? Perinteet useiden satojen vuosien takaa

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat