Kuva: Fotolia

Mies kyllästyi tekstiviestejä urkkivaan anoppiin - löi jauhot suuhun nerokkaalla tavalla

31.12.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Mies lähetti viestin, jonka lukemisen jälkeen anoppi tuskin enää haluaa viestejä urkkia.

Anopeilla on monesti maine hieman hankalina tapauksina. Eräs mies on nyt kirjoittanut Reddit-sivustolle oman tarinansa hänen anoppinsa liiallisesta uteliaisuudesta ja siitä, miten se ilmenee. Kun miehen vaimo jättää kännykkänsä lojumaan jonnekin äitinsä ollessa paikalla, tämä käyttää tilaisuuden hyväkseen ja menee lukemaan miehen vaimolle lähettämiä viestejä.

Siinä missä vaimo vain naureskelee tavalle, mies ei pidä anopin tavasta urkkia henkilökohtaisia viestejä. Nyt joulun aikaan mies keksi idean, miten hän saisi anoppinsa jättämään viestit rauhaan lopullisesti. Tämä tapahtui silloin, kun anoppi oli heidän luonaan käymässä.

"Näin kun vaimoni jätti puhelimensa keittiön tasolle ja sain idean. Hänen äitinsä oli edelleen keittiössä, ja lähetin vaimolleni mahdollisimman irstaan viestin, jossa kerroin kaikki asiat, jotka aion hänelle tehdä vieraiden lähdettyä. Rehellisesti sanottuna suurin osa niistä oli asioita, joita emme edes koskaan ole tehneet, mutta minun piti saada viestistä mahdollisimman järkyttävä. Lähetin viestin vessasta. Ehkä vain kuvittelin sen, mutta olin kuulevinani keittiöstä äänekkään henkäisyn sen jälkeen, kun vaimoni kännykkä oli hälyttänyt", mies kirjoittaa.

Kun mies poistui vessasta, anoppi ei kyennyt katsomaan häntä silmiin. Sitten hän pyysi tytärtään tulemaan juttelemaan hänen kanssaan. Vaimo palasi äitinsä puheilta nauraen.

"Hänen äitinsä oli kysellyt asioita minusta. Anoppi oli kysynyt, puhunko aina hänelle sillä tavalla. Vaimoni oli ystävällisesti sanonut, että se on täysin meidän yksityisasiamme. Tämä oli varmaankin paras lahja tänä jouluna", mies kirjoittaa.

Lue myös: Siivoaminen ja vaikea anoppi - pariskunnat kinastelevat samoista aiheista ympäri maailmaa

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat