Kuva: Pixabay

Nainen suuteli tuntematonta miestä Eiffel-tornissa - tarina sai yllättävän käänteen

11.01.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Juliana Corrales päätti pyytää sosiaaliselta medialta apua miehen etsimiseen, mutta yllättyi viestitulvasta.

Pariisia pidetään oikeana romantiika ja rakkauden kehtona. Ainakin kalifornialaiselle Juliana Corralesille, 18, paikka edusti juuri sitä, joten hän päätti asettaa itselleen tehtävän. 

Corrales oli koulunsa kanssa luokkaretkellä, johon kuului myös vieraileminen kuuluisassa Eiffel-tornissa. Nuori nainen oli asettanut itselleen haasteen, jonka saavuttaakseen hänen pitäisi suudella jotain miestä kuuluisan maamerkin huipulla. 

Hänen ystävänsä itse asiassa onnistui löytämään miehen, joka suostui muiskauttamaan suudelman naisen huulille tornin huipulla. Miehen nimi oli Gavin ja tämä asui Teksasissa. Naisen piti kuitenkin lähteä ennen kuin pari ehtii vaihtaa muita tietoja keskenään. Nyt Juliana etsii miestä Twitterin kautta. 

"Suutelin mahtavaa tyyppiä Eiffel-tornin huipulla, mutta tein isoimman virheen, enkä pyytänyt hänen numeroaan. Twitter, voitko auttaa minua?" 

Avunpyyntöön nuori nainen oli linkannut kuvan miehestä. 

Hänen ilmoituksensa on noussut uutisiin ympäri maailman. Corralesin ystävät löysivät miehen, mutta kävi ilmi, että hänellä on mitä ilmeisimmin tyttöystävä. Nainen ei ollut moksiskaan vaan kiitti ihmisiä avusta, mutta pyysi etteivät nämä häiritsisi Gavinia ja hänen äitiään enää. 

Vastauksia on tullut jopa niin paljon, että Corraleson joutunut laittamaan Twitter-tilinsä yksityiseksi. 

Lue myös: Nainen kantaa aina isoäitinsä ääntä sydämensä päällä - äänitatuointi hämmästyttää Twitterissä

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat