Miksi ihmiset rakastavat katsoa ällöttäviä finnien puristusvideoita? Selitys yksinkertainen

16.01.2018 20:45 - Senja Rapila

Dr. Pimple Popperin videot tuottavat monille selittämätöntä nautinnon tunnetta.

Monet ovat innostuneet katsomaan netissä villitseviä finnien, kystien ja mustapäiden puristeluvideoita. Vaikka ne ovatkin monista oksettavia, toiset pitävät niitä jollain tavalla tyydyttävinä. Women's Health -sivusto on selvittänyt nyt sen, miksi jotkut rakastavat näiden videoiden katsomista, eivätkä välttämättä pysty lopettamaan.

- Siitä saa jonkinlaista helpotusta. Jos näet finnin jonkun toisen kasvoilla ja se puristetaan, se on mahdollisuus kuvitella, että oma finni puristettaisiin, psykologian professori Dean McKay on kertonut.

Videoilla näytetään myös vaihe, jossa iho puhdistetaan kunnolla, joka voi jättää katsojalle tunteen puhtaammasta ihosta. Nämä molemmat "teot" videolla voivat olla katsojalleen hyvinkin tyydyttäviä ja vähentää stressiä, Women's Health -sivusto vinkkaa.

Se onkin syy Dr. Pimple Popperin eli Sandra Leen suosioon sosiaalisessa mediassa. Alun perin hän lisäsi kuvia ja videoita kirurgisista toimenpiteistään sosiaaliseen mediaan vain nähdäkseen, kuinka paljon ne herättävät kiinnostusta. Kun hän lisäsi someen ensimmäisen mustapäävideonsa, sen suosio räjähti. Nykyään hänellä on pelkästään Instagramissa yli  2,6 miljoonaa seuraajaa.

Katso alla oleva video vain silloin, jos koet nauttivasi näistä Dr. Pimple Popperin videoista. 

Lähde: Women's Health

Lue myös: Haluatko vähentää stressiä? Haistele rakkaasi likaista paitaa

Lue myös: Ummettaako? Helpot kotikonstit suolen toiminnan edistämiseksi

Kilpailut

Uusimmat