Kuva: Shutterstock

Mies kyllästyi vaimonsa vessatapoihin - tulosti hänelle selkeät ohjeet!

29.01.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Julkaisu on noussut nettihitiksi.

Yleensä naisista on sanottu, että he tuppaavat kommentoimaan miesten vessatapoja. Erään miehen turhautuminen on noussut nettihitiksi nopeassa ajassa. Putkimiehenä työskentelevä mies oli turhautunut vaimonsa, Rosien, tapoihin kylpyhuoneessa. 

Sen vuoksi mies päättikin tulostaa vaimolleen selkeät säännöt kylpyhuoneen käyttöön. Hän kertoi kärsineensä äkillisistä ahdistuskohtauksista, kun hän käytti kylpyhuonetta. Tulostamissaan ohjeissa käy ilmi, että Rosie on aiheuttanut miehelleen harmaita hiuksia tavoillaan jo vuosia. 

"Hammastahna = Kuinka vaikea on oikeasti laittaa hammastahnatuubiin korkki päälle sen jälkeen, kun olet sitä käyttänyt? Kun toinen henkilö käyttää tahnaa, vastassa ei tällöin olisi kuivahtanut tienvarsiraatoa muistuttava köntti. 

Muotoilugeeli = Tämä on OIKEASTI miesten tuote! En nyt välitä keskustella mistään tasa-arvoisuudesta, mutta tämä on oikeasti tarkoitettu miehille. Tästä huolimatta löydän koko ajan käpäläsi jälkiä korkin alta ja purkista. 

Deodorantti = Kolme sanaa! Käytä omaa deodoranttiasi. 

Pyyhkeet = Pyyhkeet tulee ripustaa koukkuihin roikkumaan, eikä heittää vain lattialle. 

Partaterä = Isäni sanoi minulle aina, että miesten ei pidä jakaa partahöyliään kenenkään kanssa. Mitäköhän hän sanoisi, jos saisi tietää, että sinä käytät partahöylääni? 

Kylpyhuoneen roskakori = Kerro minulle nyt oikeasti, että uskotko jonkinlaiseen roskakeijuun? Olemme olleet yhdessä kahdeksan vuotta ja sinä aikana olen aina tyhjentänyt roskiksen viikoittain. Sinä taas et ollenkaan. 

Vessanpöntön vetäminen = Perusasioita. Harjoittele."

Lue myös: Museo kieltäytyi lainaamasta Donald Trumpille arvoteosta - tarjosivat sen sijaan vessanpönttöä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat