Kuva: Shutterstock

Omituinen ilmiö leviää - hautajaisiin tilataan strippareita

21.02.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Kiinassa uskotaan, että suurella ihmismäärällä on vaikutus vainajan kuolemanjälkeiseen elämään.

Kiinassa leviää omituinen ilmiö. Hautajaisiin tilataan nimittäin entistä enemmän strippareita isomman surujoukon saavuttamiseksi. Asiasta uutisoi The Sun-julkaisu. Kiinassa uskotaan, että mitä enemmän ihmisiä ilmestyy hautajaisiin, sitä paremman onnen se tuo vainajalle tämän kuolemanjälkeisessä elämässä. 

Monet perheet ovat päättäneet, että strippareiden avulla saadaan paikalle houkuteltua myös enemmän väkeä. Stripparit laulavat, tanssivat ja riisuutuvat arkun äärellä. Kiusalliseksi asian tekee se, että yleensä paikalla on myös nuorempia lapsia, jotka joutuvat näkemään esityksen. 

Kiinassa viranomaiset ovat päättäneet puuttua asiaan ja kieltää strippareiden tilaamisen hautajaisiin. 

Ennen menehtyneen lähiomaiset ovat koettaneet houkutella isompaa yleisöä surutilaisuuteen oopperan, teatterin tai lauluesityksen varjolla. Syrjäisemmillä seuduilla asuneet huomasivat äkkiä, että heidän on vaikea saada riittävästi ihmisiä hautajaistilaisuuteen pitkien välimatkojen vuoksi. Nämä perheet päättivät ottaa järeämmät keinot käyttöön. He huomasivat nopeasti, että stripparit toivat ihmisiä tilaisuuteen pidemmänkin matkan takaa, joten ilmiö levisi hiljalleen muuallekin.

Lue myös: Miesstrippari paljastaa yllättävät faktat työstään: "Voit menettää uskon rakkauteen"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat