Kuva: Shutterstock

Viiden horoskooppimerkin edustajat pettävät todennäköisimmin – olisitko arvannut?

24.02.2018 09:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Näihin horoskooppimerkkeihin lukeutuvat muun muassa Oinas ja Vaaka.

Astrologi Valerie Mesa on listannut Pop Sugar -sivustolle neljä eri horoskooppimerkin edustajaa, jotka todennäköisimmin lankeavat suhteessa houkutuksiin. Oletko ehkä itse joku näistä horoskooppimerkeistä tai seurusteletko niistä jonkun kanssa?

Oinas

Tämän horoskooppimerkin edustajalle asettuminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Uskollisena pysyminen voi nimittäin tuottaa hankaluuksia hänelle. Hän myös etsii jatkuvasti seikkailuja ja kiihkoa elämäänsä, joten ei ole mikään ihme, että hän on hyvin seksuaalinen, intohimoinen ja impulsiivinen halujensa kanssa.

Varsinkin Oinas-horoskooppimerkkiset miehet ovat hyvin alttiita pettämään.

Kaksonen

Tämän horoskooppimerkin edustajaa on vaikea pitää paikallaan. Hän saattaa flirttailla ja antaa olettaa haluavansa suurempaa kanssasi, mutta sitoutuminen on hänelle todella vaikeaa. Hän rakastaa kevyttä keskustelua, mutta heti kun asiat kääntyvät vakavampaan suuntaan, karkaa Kaksonen välittömästi.

Myös valinnan vaikeus ja päättämättömyys ovat Kaksosten murheenkryynejä, eikä heillä ole vaikeuksia vaihtaa siirtyä yhdestä henkilöstä seuraavaan lyhyelläkään varoitusajalla.

Vaaka

Monet ehkä olettavat, että Vaa’at ovat tasaisen luonteensa vuoksi parisuhteessa kaikista parhaimpia, mutta todellisuudessa he etsivät koko elämänsä ajan toista puolikasta tasapainottamaan elämäänsä. Ensin Vaaka-horoskooppimerkin edustaja on todella hurmaava, mutta ennen kuin huomaatkaan, hän on jo kadonnut elämästäsi.

Jousimies

Koska Jousimies-horoskooppimerkin edustajalla on niin paljon vielä nähtävää ja koettavaa, sitoutuminen voi olla tälle horoskooppimerkin edustajalle todella pelottavaa. Hän haluaa kaiken, eikä yhtään vähempää.

Tälle horoskooppimerkille elämän kokeminen kaikessa hienoudessaan on kaikkein tärkeintä – kumppanin kanssa tai ilman. He elävät periaatteella ”elät vain kerran” ja heidän kiertelevän elämäntyylinsä perässä seuraaminen voi olla joillekin kumppaneille stressaavaa ja ylivoimaista.

Vesimies

Tälle horoskooppimerkin edustajalle yksiavioisuutta ei välttämättä edes ole olemassa. Rakkaus on ihanaa, mutta ystävyys tulee ennen kaikkea. Hän haluaa pitää kaiken mahdollisimman kevyenä ja kasuaalina.

Vesimies-horoskooppimerkin edustajat vaalivat vapautta ja itsenäisyyttä, joten he eivät tarvitse ketään rinnalleen. He kyllä osaavat rakastaa syvästi, mutta kaikki tunteet riippuvat heidän silloisesta mielialastaan.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Mistä löydät elämäsi rakkauden? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Horoskooppimerkit, joiden kanssa deittailu on vaikeinta – löydätkö omasi listalta?

Kilpailut

Uusimmat