Kuva: Shutterstock

Nuori nainen menetti kulmakarvansa epäonnisen värjäyskerran vuoksi - moka tallentui videolle

01.03.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Paketissa olevat värjäysohjeet kannattaa selvittää tarkasti ennen käyttöä.

Markkinoilla on nykyisin lukemattomia kulmakarvojen itsevärjäykseen tarkoitettuja aineita. Eräs nuori nainen sai muistutuksen siitä, että värjäyspakkauksen ohjeet kannattaa lukea tarkkaan. Hän menetti kokonaan toisen kulmakarvansa pidettyä väriainetta 30 minuuttia liian kauan. 

Brittiläinen, Poppy Gasson, kuvasi koko tapahtuman YouTubeen. Gasson oli tilannut väriaineen Kiinasta, mutta tulos oli aivan jotain muuta mitä hän ajatteli. Videolla näkyy Gassonin kauhistunut ilme, kun tämä pyyhkii väriainetta pois. Samalla näyttäisi häviävän koko kulmakarva. 

- Missä hemmetissä minun kulmakarvani on? 

Gasson pyyhki toisestakin kulmasta väriaineen pois ymmärtääkseen vain, että toinen kulmakarva oli sulanut pois. Gasson kertoo Daily Mail -julkaisulle, että hän ei ymmärtänyt paketissa ollutta tekstiä, koska se oli kiinaksi. 

- Luin sen jälkeen arviointeja, joista kävi ilmi, että väriaineen olisi pitänyt vaikuttaa ainoastaan viisi minuuttia. Luulin, että aineen pitää vaikuttaa puoli tuntia, mutta maksan nyt hinnan tästä väärinkäsityksestä, hän kertoo. 

Lue myös: Vuosikymmenten hirveimmät ja upeimmat kauneustrendit listattiin - oletko syyllistynyt?

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat