Kuva: YouTube

Tositapahtumiin perustuva kauhuelokuva saa aikaan todellista pelkoa - katso jos uskallat

02.03.2018 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elokuva ei sovi heikkohermoisille.

Netflixin valikoimiin tuli tällä viikolla uusi, espanjalainen kauhuelokuva, joka on saanut todella puhuttelevan vastaanoton. Kyseisen, Veronica-elokuvan traileria pidetään nimittäin yhtenä kaikkien aikojen kammottavimmista.

Elokuvan on ohjannut Paco Plaza ja sen kerrotaan pohjautuvan tositapahtumiin. Se kertoo tarinan nuoresta tytöstä, joka on pakon edessä joutunut kasvattamaan nuoremmat sisaruksensa. Yllättäen talossa alkaa tapahtua outoja asioita, aivan kuin paha henki olisi vallannut perheen kodin.

Miten tarina sitten liittyy tosielämään? Vuonna 1992 Madridissa kuoli nuori tyttö kolme päivää sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt Ouija-lautaa. Tutkijoiden mukaan talossa oli outoja ääniä ja hajuja. Tapausta ei koskaan saatu selvitettyä.

Kriitikoilta ja katsojilta elokuva on saanut pelkästään suurta hehkutusta. Sen kerrotaan olevan kauhuelokuva, joka pitää otteessaan koko ajan.

- Aloitin elokuvan katsomisen, mutta jouduin lopettamaan sen kesken, sillä se oli liian pelottava, eräs katsoja kommentoi näkemäänsä.

Trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Vuoden kammottavin kauhuelokuva saa katsojansa pelkäämään - katso synkkä traileri

Lue myös: Kauhuelokuva oli liikaa katsojille - paikalle kutsuttiin ambulanssi

Lähde: Life&Style

Kilpailut

Uusimmat