Kuva: Shutterstock

Naisille kehitettiin suuseksialushousut - lupaavat lisätä orgasmeja

08.03.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Alushousujen luvataan poistavan suuseksiin liittyviä yleisiä epävarmuuksia.

Suuseksi voi olla monin tavoin ihanaa, mutta siihen voi liittyä myös monia epävarmuuksia. Jos nainen on esimerkiksi huolissaan intiimialueensa hygieniasta, kuukautisista tai häpykarvoista, suuseksistä voi olla hankala saada täyttä nautintoa. Näitä epävarmuuksia lievittämään on nyt kehitetty tiettävästi maailman ensimmäiset suuseksialushousut.

Lorals-nimisiä naisten alushousuja on tarkoitus pitää päällä suuseksiä vastaanottaessa. Kertakäyttöiset alushousut on valmistettu lateksista, ja niiden luvataan olevan erittäin ohuet ja venyvät. Tuotteen kehittäjät lupaavat, että housut eivät vähennä suuseksin tuottamia nautinnon tunteita. Päinvastoin Loralsin tuotekuvauksessa tuotteen sanotaan helpottavan orgasmin saamista suuseksissä.

(kuva: Indiegogo)

”Lorals avaa suuseksin ja orgasmien maailman niille naisille, jotka rakastavat ideaa suuseksistä ja haluavat myös nauttia siitä todellisuudessa”, markkinoidaan tuotteen joukkorahoitussivulla.

(kuva: Indiegogo)

Alushousuissa on mieto vaniljan maku, jotta myös suuseksin antajalla olisi mukavat oltavat.

Sivulla kerrotaan, että suuseksin lisäksi alushousut toimivat yhtä lailla peräaukon nuolemisessa. Tuotteen kehittelijät kertovat, että alushousuja on kehittämisvaiheessa testattu paljon. Tuotetta on tulossa markkinoille monessa eri koossa, ja alushousut ovat täysin vegaanisia. Loralsin on tarkoitus tulla kuluttajien saataville ensi syksynä.

Lue myös: Rehellisiä paljastuksia - ihmiset kertovat, miltä tuntui vastaanottaa suuseksiä ensimmäisen kerran

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat