Kuva: Instagram

Ruotsalainen Amanda, 18, eli vain purukumilla ja vissyllä - painoi pahimmillaan 32 kiloa

15.06.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Amanda Kristiansen oli vain 11-vuotias, kun hän sairastui anoreksiaan.

Ruotsalainen Amanda Kristiansen, 18, näyttää nykyisin aivan eri ihmiseltä. Nykyisin hän rakastaa terveellisiä elämäntapoja, kun taas vielä vähän aikaa sitten nuori nainen voi todella huonosti. 

Kristiansen sairastui anoreksiaan ollessaan vain 11-vuotias. Hän ajatteli, että ihmiset huomaisivat hänet helpommin, jos hän vain laihtuisi. Laihduttamisesta tuli kuitenkin ikävä kierre, joka johti siihen, että teini eli käytännössä vain purukumilla ja vissyllä. 

- En antanut itseni ikinä istua, jotta kaloreita kuluisi enemmän. Piilotin ruokaani tohveleihini, vaatteisiini ja rintaliiveihini, jotta vanhempani tai muut eivät huomaisi syömättömyyttäni, hän kertoo. 

Kristiansen kertoi, että pahimmillaan hän painoi vain 32 kiloa. 

- Silloin perheeni sanoi, että näytin aivan kuolleelta. Silloin äitini tarkkaili minua vuorokauden ympäri, hän jopa tuli kanssani vessaan, jotta en piilottelisi ruokaa, nuori nainen kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Nainen sai apua anoreksiaansa ja hiljalleen hän alkoi voimaan paremmin ja paremmin. Nykyisin ero on huomattava. Kristiansen hurahti painonnostoon, joten hän on opiskellut terveellisiä elämäntapoja. Hän treenaa, mutta pysyy kohtuudessa. 

- Tunnen itseni onnelliseksi ja olen tyytyväinen vartalooni suurimmaksi osaksi ajasta, hän myöntää. 

Lue myös: Nicolan muodonmuutos "luurangosta" kehonrakentajaksi hämmästyttää - katso paljon puhuvat kuvat

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat