Kuva: Shutterstock

Nainen luuli turvotuksen johtuvan leivästä - hän koki kuitenkin elämänsä yllätyksen

28.06.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Englantilainen nainen oli aivan viimeisillään raskaana, kun hän sai tietää asiasta.

Englannissa asuva nainen, Sita Meena Arulapam, 33, oli syönyt ehkäisypillereitä jo kymmenen vuotta, eikä lapset olleet hänen tulevaisuuden haaveissa. Nainen kuitenkin huomasi jossain vaiheessa, että hänen vatsansa oli omituisesti turvonnut. 

Kun turvotus ei tottanut laskeakseen, päinvastoin, Arulapam päätti jättää ruokavaliostaan pois gluteenin. Moni arvelikin turvotuksen johtuvan herkkyydestä viljan sisältämää gluteenia kohtaan. Nainen päätti tehdä myös varmuuden vuoksi raskaustestin, koska hänen kumppaninsa suositteli sitä. 

Pienen turvotuksen lisäksi naisella ei ollut mitään muita oireita, jotka olisivat voineet kieliä mahdollisesta raskaudesta. Naisen mukaan hänen kuukautisensa olivat tulleet suhteellisen normaalisti, joten siksikään hän ei ollut osannut epäillä mahdollista raskautta. 

- Heti testin tehtyäni se ilmoitti selvästi, että olin raskaana. Olin järkyttynyt tiedosta, koska minulla ei ollut valtavaa mahaa tai mitään raskausoireita, Arulapam kertoo Metro-julkaisulle. 

Vielä isompi shokki naiselle oli se, kun hänen gynekologinsa kertoi naisen olevan aivan viimeisillään raskaana. Arulapamin laskujen mukaan hän oli ehtinyt seurustella nykyisen kumppaninsa kanssa vain pari kuukautta, kun raskautuminen oli tapahtunut. 

Vaikka Arulapam oli elänyt huolettomasti juoden välillä viiniä, tulevien vanhempien helpotukseksi kaikki oli vauvalla kuitenkin hyvin. Heidän ystävänsä ja perheensä auttoivat paria hankkimaan vauvan välttämättömimpiä tarvikkeita, jotta he onnistuisivat selviytymään ensimmäisistä kuukausista uuden tulokkaan kanssa. 

Nyt parin lapsi on jo yksivuotias, jonka vuoksi nainen päätti jakaa tarinansa, jotta ihmiset tietäisivät kaikkien raskauksien olevan erilaisia. 

Lue myös: Yritätkö tulla raskaaksi? Tutkimustulokset osoittavat, mitkä asiat pidentävät hedelmöittymisaikaa

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat