Kuva: Shutterstock

"Olen naimisissa stripparin kanssa" - Marcus kertoo, miten vaimon ammatti vaikuttaa suhteeseen

06.07.2018 21:45 - Senja Rapila

Koska Bella viihdyttää työkseen toisia miehiä, Marcus myöntää mustasukkaisuuden tunteiden tulevan välillä suhteen tielle.

Bella on 27-vuotias strippari Texasista. Vaikka hänen työnsä on viihdyttää miehiä vähäpukeisena, on hän naimisissa Marcuksen, 31, kanssa. Pariskunta on ollut nyt naimisissa viisi vuotta. He kertovat, että tapasivat strippibaarissa missä Bella työskentelee.

- Olin tarjoilijana sinä iltana kun tapasin hänet klubilla. Hän oli asiakas, joka hengaili ystäviensä kanssa. Meillä vain klikkasi. Ystävystyimme, jonka jälkeen yksi asia johti toiseen, Bella kertoo Huffington Post -lehden haastattelussa.

Koska Bella viihdyttää työkseen toisia miehiä, Marcus myöntää mustasukkaisuuden tunteiden tulevan välillä suhteen tielle.

- Välillä asiakkaat antavat hänelle lahjoja tai sanovat asioita, jotka saavat minut mustasukkaiseksi. Ja vielä se fakta, että hän pitää ulkona hauskaa muiden miesten kanssa, Marcus toteaa.

- Mutta se on minulle kuitenkin kuin mikä tahansa ammatti. Bella menee töihin, tulee kotiin ja jatkamme yhteistä arkeamme. Hänellä on joustavat aikataulut, joka antaa meille enemmän yhteistä aikaa. Hän tekee rahaa sellaisella asialla, mistä itse nauttii. Jos hän on onnellinen, olen minäkin.

Mustasukkaisuus oli ongelma

Suhteen alussa mustasukkaisuus oli suuri ongelma suhteessa. Bella kertoo haastattelussa, että Marcus oli pyytänyt häntä lopettamaan strippamisen suhteen alkuajaksi, jotta pari voisi rakentaa luottamussuhdetta ja parisuhdettaan.

Tuolloin strippaaminen ei tuntunut miehen mielestä hyvältä idealta.

- Ensin ylpeyteni sanoi minulle, ettei minun pitäisi lopettaa työtäni vain miehen takia. Ajan kuluessa huomasin, että hän tahtoo pelkkää hyvää meille. Otin sen jälkeen neljän vuoden tauon strippaamisesta ja lähdin eri teille, Bella kertoo.

Lopulta nainen alkoi kaipaamaan vanhaa työtään ja päättikin ehdottaa asiaa miehelle, jonka kanssa hän oli ollut siihen mennessä jo nelisen vuotta parisuhteessa.

- Ensireaktioni oli sanoa ei, mutta sitten puhuimme asian hyvistä ja huonoista puolista. Laadimme sääntöjä ja sen jälkeen sanoin, että ymmärrän häntä. Bella oli hyvin motivoitunut ja hän tuntui jo tehneen päätöksensä. Vähintä mitä pystyin tehdä oli tukea häntä. Luottamus häntä kohtaan antoi minulle rauhan, Marcus sanoo.

Seksielämässä ei valittamista

Pari kertoo, että Bellan uravalinta on vaikuttanut myös parin seksielämään.

- Työni on vaikuttanut siihen, kuinka me näemme maailman. Olemme paljon avoinmielisempiä seksi- ja muussa elämässämme. Tämä on myös lähentänyt meitä, Bella kertoo.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Miesstrippari paljastaa yllättävät faktat työstään: "Voit menettää uskon rakkauteen"

Lue myös: Magic Mike -elokuvat ovat kaukana todellisuudesta - 10 seikkaa, miksi elokuva on silkkaa fantasiaa

Kilpailut

Uusimmat