Kuva: Shutterstock

Sisarukset löysivät edesmenneiden vanhempiensa rakkauskirjeet - luettuaan, katuivat löytöä heti

13.08.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Sisarusten isä oli kirjoittanut kirjeet äidille, kun hän oli etätöissä 1960-luvulla.

Brittiläiset sisarukset olivat siivoamassa äitinsä jäämistöä, kun he löysivät tiukkaan pakatun kirjenipun. Kävi ilmi, että kirjeenvaihtoa oli käyty hänen edesmenneiden vanhempiensa välillä, kun sisarusten isä oli ollut 1960-luvulla töissä Lontoossa. 

Sisarukset päättivät lukea kirjeet. He odottivat, että heidän vanhempiensa välillä olisi ollut romanttista sananvaihtoa ja kaipausta, mutta sen sijaan kirjeistä paljastui aivan muuta. 

- Sisareni avasi ensimmäisen kirjeen kyynelehtien, mutta hän lopetti lukemisen lyhyeen. Kirjeestä kävi ilmi, kuinka isäni kaipasi seksin harrastamista äitini kanssa, nimettömänä pysyttelevä sisarus kertoi Mirror-julkaisulle. 

Alkujaan yksi sisaruksista, Morven, kirjoitti asiasta Twitteriin, jossa se on poikinut jo yli 20 000 vastausta. Eräs Twitter-käyttäjä oli kirjoittanut, että naisen täytyisi sentään olla iloinen siitä, että hänen vanhempiensa välillä on ollut intohimoa. 

"Noh, toisaalta olen kyllä.." Morven oli vastannut. 

Nainen on kertonut, että sisarukset totta kai tiesivät heidän vanhempiensa välillä olevista romanttisista tunteista, mutta seksuaalisesta halukkuudesta kuuleminen oli hiukan inhottavaa. 

Lue myös: "Lähetin kirjeen ystävänpäivänä" - pahimmat erotarinat koottiin yhteen

Lähde: Mirror 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat