Kuva: Shutterstock

Kavereiden harmittomaksi tarkoitettu lomapila meni täysin pieleen - poliisi odotti hotellilla

19.09.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Brittiläiset ystävykset matkustivat Korfun saarelle Kreikkaan, jossa heidän matkansa sai yllättävän käänteen.

Brittiläiset ystävät Shona Cox, 20, ja Vicki Albone, 20, matkustivat yhdessä lomailemaan Kreikkaan Korfun saarelle, joka on suomalaistenkin suosittu lomapaikka. Kaverukset olivat säästäneet pitkään rahaa ja olivat innoissaan tulevasta matkasta. Heidän lomansa meni kuitenkin täysin pilalle. 

Pari tapasi rannalla poikaporukan, jonka kanssa he viettivät aikaa. Kaverukset keksivät, että he piilottavat yhden pojan vaatteet uimapatjan alle, kun tämä on uimassa. Valitettavasti nuori mies ilmoitti asiasta poliisille, joka tuli pidättämään ystävykset. Heitä syytettiin niin vaatteiden kun monen sadan euron arvoisen kellon varastamisesta. 

Mirror-julkaisun mukaan kaverukset heitettiin selliin, jossa he eivät saaneet ruokaa vuorokauteen. Sen lisäksi sellin seinät olivat täynnä veritahroja ja ulostetta oli kasaantunut lattioille.  Cox ja Albone viettivät sellissä yhteensä kolme päivää ennen kuin heidät vapautettiin. 

- Se oli kamalin kokemus ikinä koko elämässäni. Meille ei kerrottu mitään vaan olimme tungettuna pieniin huoneisiin, jossa meidän piti ottaa kaikki vaatteemme pois, jotta poliisit pystyivät tarkastamaan ettemme piilottele niiden alla mitään, Cox kertoo järkyttyneenä. 

Kävi ilmi, että pojat olivat ilmoittaneet asiasta poliisille. He olivat kertoneet, että tytöt olivat juosseet vaatteiden ja kellon kanssa hotellille ja muutamat pojat olivat seuranneet heitä. Cox väittää kuitenkin asian olevan vale, koska he olivat piilottaneet pilailumielessä vaatteet rannalle. Kelloa he eivät olleet omien sanojensa mukaan nähneet. 

Parin oikeudenkäynnin piti alkaa maanantaina, mutta se venyi keskiviikkoon, koska pojat, joiden piti todistaa naisia vastaan, olivat palanneet Ateenaan. Kun keskiviikko vihdoin koitti, heidät todettiin syyttömiksi ja he pääsivät lähtemään maasta. 

Lue myös: Parturi pilaili brutaalisti pikkupojan kustannuksella - videolla 10 miljoonaa katselukertaa

Lähde: Mirror 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat