Kuva: Shutterstock.com

Batmanin penis paljastettiin ensimmäistä kertaa - somekohun jälkeen iski sensuuri

23.09.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Batmanin sukukalleudet nähdään DC Comicsin aikuisille suunnatussa sarjakuvassa.

Legendaarinen supersankarihahmo Batman on noussut ihmisten huulille yllättävästä syystä. Uudessa DC Comics -sarjakuvayhtiön sarjakuvassa nimittäin paljastetaan Yön ritarin sukukalleudet ensimmäistä kertaa. Batmanin penis nähdään DC Comicsin aikuisille suuntaamassa sarjakuvakirjassa, joka on julkaistu uuden Black Label -leiman alla. Black Label -sarjakuvien luvataan yllättävän ja haastavan lukijoitaan, ja tämä lupaus on tuoreessa Batman-sarjakuvassa selvästi lunastettu.

Batmanin penis nähdään yhdessä Batman: Damned -sarjakuvan ruudussa. Voit katsoa kuvan alta.

(kuva: Twitter)

Sarjakuvamaailma - ja moni sarjakuviin vähemmän vihkiytynytkin - kohahti peniksen johdosta, ja sosiaalisessa mediassa aiheeseen liittyvät kommentit seurasivat toisiaan. Metro.co.uk uutisoi, että asiaa on käsitelty myös monissa yhdysvaltalaisissa talk show -ohjelmissa.

Kohu sai kuitenkin uuden käänteen, kun ilmoitettiin, että sarjakuvakirjan tulevissa painoksissa penis onkin sensuroitu pois näkyvistä. DC on perustellut asiaa sillä, että peniksen näkyminen ei tuo mitään lisää itse tarinaan. Kohutun sarjakuvakirjan ensimmäistä, sensuroimatonta versiota on painettu 115 000 kappaletta, ja muun muassa yhdysvaltalaismedia Vox uumoilee, että tästä ensipainoksesta tulee haluttu keräilytuote.

Lue myös: Tunnistaisitko Batman-tähteä uusista kuvista? Selittelee lihomistaan piiraiden syömisellä

Lähteet: Metro.co.uk, Vox

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat