Kuva: Shutterstock

Ratkaise joulun lahjastressi! Anna aineeton lahja

04.12.2018 11:20 - Katja Nygård

Mitä hankkia lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Aidot elämykset ja yhteinen aika perheen ja ystävien seurassa ilahduttavat varmasti lahjan saajaa.

Herkkusuulle

Hyvän ruoan ystävä arvostaa lahjaa, joka sisältää uusia makuelämyksiä. Hanki lahjakortti hänen mieliravintolaansa tai yllätä hänet jollain uudella ja tuntemattomalla.

Koko perheelle

Useat meistä haluaisivat nipistää enemmän aikaa perheen yhdessäoloon. Mikä sen mukavampaa siis kuin puuhailla jotain koko perhe yhdessä! Etenkin perheen pienimmät nauttivat päästessään porukalla elokuviin, sisäseikkailupuistoon tai vesipuistoon polskuttelemaan.

Yhdessä ystävien kanssa

Moni meistä haluaisi keskittyä enemmän ystävien tapaamiseen. Jo pieni kahvilahetki ja kuulumisten vaihtaminen tasaisin väliajoin auttaa pysymään mukana ystävien arjessa.

Joskus on myös mukava panostaa yhteiseen aikaan enemmänkin. Toiminnallisuudesta pitävät voivat viettää yhteisen päivän suuntaamalla esimerkiksi pakopelihuoneeseen, lasersotaan, hohtogolfiin tai seikkailuun virtuaalimaailmassa.

Stressaantuneelle

Auta läheistäsi katkaisemaan stressikierre ja anna lahjaksi pieni hetki hemmottelua. Hieronta tai kasvohoito tulee stressistä kärsivälle varmasti tarpeeseen ja muistetaan pitkään.

Omaa aikaa

Jos sinulla on liian vähän omaa aikaa, nyt on hyvä aika antaa sitä itsellesi. Käynti kampaajalla tai tunnin hieronta auttavat pääsemään irti arjesta. Kuntosalijäsenyys tai jumppakortti varmistavat hyvän olon pidemmälläkin tähtäimellä.

Kullan kanssa

Kahden kesken vietetty aika kannattaa, koska se maksaa itsensä korkojen kanssa takaisin. Vaikka koti olisikin hyvä paikka kahdenkeskisiin hetkiin, joskus kannattaa jättää arkiaskareet kodin seinien sisäpuolelle ja lähteä tuulettumaan.

Rauhallinen hotelliyö parhaassa seurassa antaa virtaa arkeen ja potkua parisuhteeseen. Jos aikaa tai mahdollisuutta yön yli poissaoloon ei ole, käykää rentoutumassa kaksin hyvässä ravintolassa tai vain aikuisille tarkoitetussa kylpylässä, jonne lasten äänet eivät kantaudu.

{sbsquiz_041218}

Kilpailut

Uusimmat