Kuva: Shutterstock

Koululaisen upea ele säästi auton omistajalta satoja euroja - "Jos mietit, mitä autollesi kävi.."

25.11.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Oppilaan tuulilasiin jättämä viesti on levinnyt oikeaksi nettihitiksi.

Ne, jotka ovat tulleet autolleen ja huomanneet naarmun autossaan, tietävät kuinka paljon se voi ärsyttää. Useimmiten kolaroija on vielä poistunut paikalta jättämättä yhteystietojaa, jonka jälkeen asia kismittää vielä enemmän. 

Netissä leviää pienen koululaisen jättämä viesti, jonka tämä oli jättänyt pahasti kolaroidun auton tuulilasiin. Oppilaan jättämä viesti säästi auton omistajalta satoja euroja. Pesäpallovalmentajana  New Yorkissa toimiva Andrew Sipowicz oli palannut autollensa ja huomannut, että auton etuosa oli täysin rutussa. Tuulilasissa oli kuitenkin lappu, josta kävi ilmi todella tarkasti kaikki se, mitä oli tapahtunut. 

Lapussa luki näin;

"Jos mietit, mitä autollesi kävi, niin tässä selitys. Bussi 449 törmäsi autoosi. Se pysähtyy näillä kohdin joka päivä klo 17.00 vain jättääkseen minut pois. Kuljettaja yritti lähteä ja kääntää bussia, mutta osui sen sijaan autoosi. Osuman jälkeen bussi lähti pois. 

Hän todella yritti olla osumatta, mutta minä huomasin mitä tapahtui. Olen pahoillani sinun kuskin puolen ovesi vuoksi. Naiskuski ajoi bussia 449 ja se oli Buffalon julkinen koulubussi. "

Sen lisäksi, että oppilas oli jättänyt tarkan selityksen, hän oli myös piirtänyt omistajalle havainnekuvan, josta kävi ilmi, mitä todella oli tapahtunut. 

Andrew Sipowicz kertoi, että hän säästi todella paljon rahaa sen vuoksi, että hän ei joudu itse kustantamaan korjauskuluja. Sen vuoksi valmentaja jakoi kuudesluokkalaisen jättämän lapun Twitterissä ja kertoi olevansa erittäin kiitollinen hänelle lapusta. 

Miehen Twitter-päivitys levisi nopeasti ja itse asiassa lapun jättänyt koululainen löytyi. Andrew Sipowicz kertoi, että hän koettaa löytää tavan, jolla voisi palkitan nuoren koululaisen upeasta toiminnastaan. 

Lue myös: Näyttelijä George Clooney, 57, liikenneonnettomuudessa - kiidätettiin sairaalaan

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat