Kuva: YouTube

Netflixin uuden Birdbox-elokuvan rajut seuraukset: 17-vuotias ajoi kolarin valtatiellä silmät sidottuina

12.01.2019 18:45 - Senja Rapila

Nuori nainen ajautui toiselle kaistalle ja ajoi vastaantulevan auton kylkeen, sekä valotolppaa ja äänivallia päin.

Netflixin tuoreen kauhuelokuvan Birdboxin julkaisu aiheutti erikoisen villityksen maailmalla. Ihmiset ovat nimittäin tarttuneet toinen toistaan erikoisempiin ja vaarallisempiin Birdbox-haasteisiin, missä erilaisia tehtäviä pitää suorittaa silmät sidottuina.

The Guardian uutisoi nyt tapauksesta, jossa 17-vuotias on aiheuttanut kolarin valtatiellä osallistuttuaan Birdbox-haasteeseen eli ajamalla autoa silmät sidottuina.

Poliisin mukaan nainen ajautui vain hetken kuluttua haasteen aloittamisesta toiselle kaistalle ja ajoi vastaantulevan auton kylkeen, sekä valotolppaa ja äänivallia päin.

Poliisi on järkyttynyt tapauksesta.

- Rehellisesti sanottuna minua melkein hävettää sanoa, että älkää ajako autoa silmät peitettynä, mutta ilmeisesti meidän pitää sekin sanoa ääneen, Laytonin poliisiyksikön Travis Lyman on kommentoinut tapahtunutta The Guardianille.

Olemme kertoneet aiemmin siitä, kuinka Netflix on huolestunut Birdbox-haasteista ympäri maailman. Ihmiset ovat alkaneet tekemään mitä erikoisempia asioita silmät sidottuina, jopa vaarallisiakin. Voit lukea artikkelin täältä.

Lähde: The Guardian

Lue myös: Vaimo ei huoli Arton 10-vuotiasta lasta uusperheen lomamatkoille: "Eksän homma järjestää reissuja"

Lue myös: Maailmalla ilmiöksi noussut tempaus suututti tähtinäyttelijän: ”Häpeämätöntä mainontaa”

Lue myös: Ihmiset pilkkasivat ja kuvasivat kuntosalille saapunutta naista: "Hän itki pukuhuoneessa"

Kilpailut

Uusimmat