Lauren imettää vieraita lapsia, jos vanhemmat sitä pyytävät: "Vaatii äärimmäistä luottamusta"

15.01.2019 16:45 - Senni Loikala

Amerikkalaisen doulan Lauren Archerin Instagram-päivitys leviää netissä.

Imetin juuri molempia näistä vauvoista. Toinen heistä on biologinen poikani, ja toisen tapasin äsken ensimmäistä kertaa”, kirjoittaa Lauren Archer Instagramissa viime viikolla julkaisemansa kuvan yhteydessä. Archer on amerikkalainen doula, joka auttaa naisia palautumaan synnytyksestä.

Kuvassa Archerin sylissä on kaksi lasta, joista toinen ruokailee hänen rinnallaan. Päivitys on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja useat mediat maailmalla ovat uutisoineet siitä. 

Kuva on herättänyt kiinnostusta kenties sen vuoksi, etteivät kaikki ole tottuneet ajatukseen, että lapsi voisi ruokailla jonkun muun rinnalta kuin oman äitinsä. Lauren Archer kertoo imettäneensä oman lapsensa lisäksi yhdeksää muuta lasta, jotka olisivat muussa tapauksessa jääneet ilman rintamaitoa.

Archer kertoo, ettei ota sijaisimettäjänä toimimista itsestäänselvyytenä. Vanhempien tulee nähdä vaivaa, jotta heidän tiensä kohtaavat. Kaikki eivät myöskään tahdo, että kukaan muu imettää lasta kuin tämän oma äiti.

Tahdon korostaa, että maidon vastaanottaminen vaatii vanhemmalta epäitsekkyyttä.

Tahdon korostaa, miten paljon luovutusmaidon etsiminen ja järjestelyt sen saamiseksi vaativat omistautuneisuutta.

Tahdon alleviivata äärimmäistä luottamusta siinä hetkessä, kun ruokit lastasi toisen henkilön rintamaidolla tai katsot, kun toinen henkilö imettää lastasi.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Imetyksen jättäneen äidin kirjoitus leviää: "Sinä tuntematon ruokakaupassa..."

Kilpailut

Uusimmat