Kuva: youtube

Koira, joka tottelee vain Harry Potterista tuttuja käskyjä - katso hellyttävä video

16.01.2019 16:30 - Niki Miettinen

Remus on myös saanut nimensä kirjasarjan mukaan.

Los Angelesissa asustava näyttelijä ja tubettaja Anna Brisbin, 27, on suuri Harry Potter -kirjasarjan fani, joka näkyy myös hänen koirastaan.

Vuoden vanha koira on nimeltään Remus ja hän on saanut nimensä kirjasarjasta tutun hahmon, professori Remus Lupinin mukaan. Remus-koira tekee temppuja nimittäin pelkästään Harry Potter -kirjasarjasta tutuilla loitsukäskyillä.

Esimerkiksi saadakseen Remuksen leikkimään kuollutta, Brisbin heilauttaa taikasauvaa ja sanoo Avada Kedavra, mikä on Harry Potterista tuttu kuolemanloitsu. Lähes kaikille koirantemppujen käskyille Brisbin on keksinyt vastineet kirjasarjasta, joita voit ihastella alla olevasta videosta tai täältä.

Remuksen ollessa kahden kuukauden ikäinen, Brisbin alkoi opettaa tätä tekemään temppuja näiden loitsuilta kuulostavien käskyjen avulla. Brisbin kertoi Remuksen oppineen osan loitsuista huomattavasti nopeammin kuin toiset.

- Loitsut Tainnutu ja Siipirdium Lentiusa olivat todella helppoja, kuten myös Valois ja Pimi -loitsut, hän oppi ne viikossa. Remuksen suosikki on kuitenkin Avada Kedavara, mutta hän ei suostu kierähtämään selälleen, ellei lattialla ole mattoa, Brisbin oli kertonut Huffington Post -julkaisulle.

Harry Potter -kirjasarjan seitsemästä kirjasta, on myös tehty kahdeksan elokuvaa. Elokuvat ovat olleet merkittävä osa Brisbinin elämää ja syy miksi hän on ryhtynyt näyttelijäksi.

Lue myös: Söpöin urheilutapahtuma järjestetään taas helmikuussa - taustalla hyvä syy

Lue myös: 6 tavallista tuntemusta, jotka ovat tuttuja myös koirallesi – olisitko arvannut?

Lue myös: Koira, joka on "liian ruma rakastettavaksi" etsii kotia - katso video

Lähde Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat