"Te, jotka kutsutte meitä pedofiileiksi..." - yritys hukkuu vihapostiin julkaistuaan tämän kuvan

17.01.2019 19:45 - Senni Loikala

Amerikkalaisyritys kertoi erikoisesta keinosta, jonka tarkoitus on helpottaa tukkoisen lapsen oloa. Monet järkyttyivät kuvasta, kun taas osa piti vinkkiä kokeilemisen arvoisena.

Odottaville äideille ja tuoreille vanhemmille palveluita tarjoava amerikkalaisyritys julkaisi hiljattain Facebook-sivullaan päivityksen, joka on saanut monet hieraisemaan silmiään. Kuvassa painellaan suurella vibraattorilla vauvan selkää.

Asiakkaamme tahtoo jakaa hänen hoitokeinonsa (vauvan) tukkoisuuteen. Hiero tällä (vibraattorilla) vauvan selkää samalla, kun istutte vesihöyryä täynnä olevassa kylpyhuoneessa. Loistava keino”, yritys kirjoittaa päivityksen yhteydessä. Yritys painottaa, ettei se myy vibraattoreita.

Päivitystä on jaettu ja kommentoitu kymmeniä tuhansia kertoja. Yritys kirjoittaa päivityksessä poistavansa äitejä halventavat kommentit.

Käynnisti somekohun

Yritys sai nopeasti erittäin vihaisen palautteen tulvan. Monet ovat pitäneet seksilelujen yhdistämistä lapsiin sopimattomana. ”Te, jotka kutsutte meitä pervoiksi, pedofiileiksi tai joksikin vielä pahemmaksi, teillä on todella epäterve käsitys seksuaalisuudesta, vanhemmuudesta ja voitte suksia kuuseen”, yritys puolustautuu päivityksen kommenteissa ja jatkaa näkemyksensä perustelemista toisessa kommentissa näin:

Naisen vartalo ei ole iljettävä. Seksuaalisuus ei ole kuvottava asia tai asia, jota pitäisi siistiä. Olemme iloisia, kun näemme tämän vauvan ja muiden saavan apua.

Kun äidit ovat rättiväsyneitä, on keskiyö ja lapsi on sairaana, tämä (lapsen selän hierominen vibraattorilla) ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen.

Yritys väittää myös, että monissa sairaaloissa käytettäisiin vibraattoreita hengitystieongelmien hoidossa. Yritys viittaa ilmeisesti Yhdysvalloissa sijaitseviin sairaaloihin.

Osa puolustaa

Vaikka päivitys aiheutti raivoa, osa sitä kommentoineista äideistä piti yllättävää vinkkiä hyödyllisenä.

Aion kokeilla tätä, kun pojallani on seuraavan kerran ilmatiehyttulehdus tai kun hän on tukkoinen”, yksi äiti kirjoittaa.

Olen valmis tekemään mitä vain, jotta vauvallani olisi hyvä olla”, toinen äiti kertoo.

Katso somekohun käynnistänyt päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Uutisoimme aiemmin äidistä, joka keksi erikoisen keinon rintatulehduksen välttämiseksi. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Ai se olikin vibraattori! Katso kuvat arkiesineiksi naamioiduista seksileluista

Kilpailut

Uusimmat