Kuva: Shutterstock

Yleisimmät seksiunet listattiin - katso mistä ne kertovat

26.02.2019 21:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Omasta pomosta uneksiminen ei ole lainkaan outoa.

Unet ovat sellaisia, että useimmiten niitä on vaikea selittää. Joskus ne kertovat hyvinkin selvästi oikeasta elämästä, joskus taas pelkästään omituisista sattumista ja oudoista ihmisistä.

Oma osansa ovat myös seksiunet. Niitä näkee moni, mutta harva miettii, mikä niiden tarkoitus todella on.

Katso alta mitkä ovat viisi yleisintä seksiunta ja mitä ne saattavat sinulle kertoa.

1. Uusi tuttu

Jos näet seksiunta uudesta tuttavasta, tai vaikka ohi kävelleestä tyypistä, kertoo se siitä, että olet kiinnostunut jostain heidän ominaisuudestaan. Se ei siis heti tarkoita sitä, että olet ihastunut, jokin heissä vain sai halusi heräämään.

2. Joku muu kuin oma kumppani

On täysin normaalia nähdä seksiunia ihmisestä, joka ei ole oma kumppani. Jos näin kuitenkin tapahtuu jatkuvasti, kannattaa syitä ehkä miettiä tarkemmin. Etkö kenties saa tarpeeksi seksiä tai saatko sitä esimerkiksi väärältä sukupuolelta?

3. Pomosi

Tämä saattaa liittyä valta-asemaan. Hänessä saattaa esimerkiksi olla jotain sellaista, mitä haluaisit nähdä itsessäsi. Saattaa myös olla, että sinun tulisi vahvistaa sidettä pomosi kanssa jollain tavalla.

4. Samaa sukupuolta oleva

Tällaiset unet ovat täysin normaaleja ja melko yleisiäkin. Tässä tilanteessa on usein kyse enemmänkin siitä, mitä kyseinen ihminen edustaa. Ei niinkään sukupuolesta. Hänessä siis on jotain sellaista, mitä itse kaipaa.

5. Joku, jota vihaat

Toisinaan ihminen saattaa nähdä unta tyypistä, jota hän oikeasti vihaa. Se saattaa kertoa siitä, että ihminen yrittää etsiä keinoa, jolla pääsisi lähemmäs ja parempiin väleihin kyseisen ihmisen kanssa. Saattaa myös olla, että tässä ihmisessä on jotain, mitä itse ihailee suuresti.

Lue myös: Seksiunet kertovat enemmän kuin arvaammekaan - lue, mitä haaveilusi symboloivat

Lue myös: Petipuuhista kiinni jääminen tai seksiä pomon kanssa – lue, mitä yleisimmät seksiunet tarkoittavat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat