Kuva: Shutterstock

Petipuuhista kiinni jääminen tai seksiä pomon kanssa – lue, mitä yleisimmät seksiunet tarkoittavat

25.09.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Jos ryhdyt unessa lemmenleikkeihin julkisuuden henkilön kanssa, on mahdollista, että kaipaat enemmän huomiota ja kunniaa omassa elämässäsi.

Unissa käymme läpi päivän aikana tapahtuneita sattumuksia. Nukkuessa myös alitajuntamme käsittelee haaveita, pelkoja sekä toiveita, jotka ovat läsnä sen hetkisessä elämäntilanteessamme. Joskus unet voivat olla seksuaalissävytteisiä ja seksiunet ovatkin melko tavallisia. Aina intiimit unet eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että haaveilemme petipuuhiin ryhtymisestä.

Prevention-sivusto kysyi asiantuntijoilta, millä tavalla yleisimmät seksiunet tulisi tulkita.

Seksiä hyvän päivän tutun kanssa

Vaikka olisitkin unessasi harrastanut seksiä esimerkiksi naapurin kanssa, se ei tarkoita sitä, että haaveilisit syrjähypystä hänen kanssaan.

- Kun harrastat unessa seksiä tuttusi kanssa, on mahdollista, että haaveilet jostakin asiasta, joka hänellä jo on elämässään, unentulkinnan asiantuntija Lauri Loewenberg selittää.

Seksin harrastaminen pomon kanssa

Seksiunet, joissa toisena osapuolena on oma esimies, paljastavat, että toivoisit myös valveilla ollessasi läheisempiä välejä hänen kanssaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisit hypätä vällyjen väliin hänen kanssaan. Voi olla, että koet vaikeuksia samaistua pomosi odotuksiin tai ideoihin, joita hän sinulle päivittäin esittää työpaikallanne.

Vaikeus löytää suojaisa paikka lemmenleikeille

Jos unessa ette tunnu millään löytävän sopivan suojaista paikkaa seksin harrastamiselle kumppanisi kanssa, selitys voi löytyä rakkauselämästänne. On mahdollista, että ette tunne toisianne kohtaan yhtä voimakasta vetoa kuin aikaisemmin ja kärsitte niin kutsutusta kuivasta kaudesta.

Kiinni jääminen                          

Kriittiset kommentit oman kumppanin tai perheenjäsenen suusta voivat altistaa unille, jossa jäät nolosti ”rysän päältä kiinni.” Tällaiset seksiunet kielivät myös siitä, että tunnet huolta siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta itsestäsi tai rakkauselämästäsi.

Lentämiseen liittyvät unet

- Lentämiseen liittyvät unet ovat läheisesti yhteydessä orgasmiin, kertoo seksologi Susan Block.

Lentämisestä unelmointi voi viitata esimerkiksi siihen, että koet seksuaalista turhautumista elämässäsi ja kaipaat piristystä sekä uutta kipinää vällyjen väliin.

Seksin harrastaminen julkkiksen kanssa

Lemmenleikit julkisuuden henkilön kanssa voivat kieliä siitä, että kaipaat huomiota ja parrasvaloissa olemista omassa elämässäsi.

Eksästä uneksiminen

Entinen seurustelukumppani voi satunnaisesti esiintyä unissa yksinkertaisesti siitä syystä, että olet esimerkiksi juuri nähnyt hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.

Jos kuitenkin uneksit eksästäsi jatkuvasti, unet voivat kieliä siitä, että alitajuisesti toivot palaavasi yhteen hänen kanssaan. On myös mahdollista, että entinen seurustelukumppani on ollut sinulle “Se Oikea” ja kadut, että olet päästänyt hänet menemään.

Lue myös: Ala-asteikäisten seksikysymykset naurattavat netissä - "Tiedän, että yhdyntä kestää 24 tuntia..."

Lue myös: Naiset paljastavat mitä he todella ajattelevat seksistä kuukautisten aikana

Lähde: Prevention

Kilpailut

Uusimmat