Kuva: Shutterstock

Nainen hämmentyi miehensä pyytämästä avioehdosta - ulkonäköön liittyvä kohta sai anelemaan apua

01.03.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Morsiamen tuleva aviomies antoi tiukat vaatimukset naiselle raskauden jälkeisten kilojen karistamiseksi.

Vaikka eroa ei haluaisi ajatella suunnitellessa häitä, jotkut parit kuitenkin tekevät avioehdon ennen avioitumistaan. Tällainen tilanne oli eräällä naisella, jonka tuleva aviomies halusi morsiamensa kirjoittavan avioehdon. Nainen tuli kuitenkin katumapäälle, koska hän huomasi papereissa hiukan erikoisen kohdan, joka sai hänet mietteliääksi. 

Nainen päätyi etsimään yhteisöpalvelu Redditistä apua, ja viesti on aiheuttanut paljon mielipiteitä. Mies oli kirjoittanut, että nainen saa palkkion jokaisesta lapsesta, jonka hän on synnyttänyt miehelle. Jos kuitenkin mies saa tietää, että hänen vaimonsa on pettänyt häntä, vaimo ei saa mitään. 

Se, mikä kuitenkin kiinnitti morsiamen huomion oli kohta, joka käsitteli hänen painoa. Avioehdon mukaan naisen pitäisi karistaa nopeasti 13 kiloa synnytyksen jälkeen. 

"Mieheni on arvostettu neurokirurgi, joka tienaa hyvin, joten en pitänyt avioehdon pyytämistä ihmeellisenä. Asianajaja, joka tämän on laatinut, on itse asiassa tulevan mieheni isä. Minusta tuntuu jotenkin vedätetyltä asian suhteen, enkä ole allekirjoittanut tätä vielä." 

Monet ovat käskeneet naisen erota äkkiä miehestään, koska tämän vaatimukset ovat törkeitä. Toiset muistuttivat, että avioehdon tulisi suojella molempia osapuolia, eikä pelkästään aviomiestä. Nyt nainen ei itse ollut saanut vaikuttaa avioehtoon mitenkään. 

"Älä missään nimessä mene naimisiin tuon ihmisen kanssa." 

"Tuo on niin iso varoitusmerkki, jota sinun ei pitäisi ohittaa." 

Nainen itse päivitti asiaa yhteisöpalveluun ja kertoi, että kommenttien ansiosta, hän aikoo palkata oman asianajajan, joka neuvottelisi hänelle tasapuolisemman avioehdon. 

Lue myös: Miley Cyrusin kihlattu kimpaantui avioehdosta - massiivinen riita ennen häitä

Lähde: Health 

Kilpailut

Uusimmat