Kuva: Shutterstock

Söpö koira matkustaa ympäri maailmaa - katso hulvattomat kuvat reissuilta

07.03.2019 12:45 - Niki Miettinen

Chihuahua Jonathan Warrenin lopettamista harkittiin koiratarhassa, mutta adoption myötä koirasta tulikin maailmanmatkaaja.

Chihuahua Jonathan Warren on nähnyt enemmän maailmaa kuin moni ihminen. Jonathan on päässyt matkustelemaan omistajiensa Amanda Kleckerin, 31, ja Jeremy Simonin, 37, kanssa. He ovat käyneet jo kahdeksassa eri maassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Espanjassa Portugalissa, Kanadassa, Belgiassa, Hollannissa ja Luxemburgissa. 

Jonathan ei ole aina elänyt yhtä elegantisti maailmaa kierrellen. Hänen lopettamistaan harkittiin koiratarhassa, josta pariskunta adoptoi Jonathanin. 

- Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun näin hänet koiratarhassa. Jonathanin kylkiluut ja selkärangan pystyi erottamaan selvästi ja hänen jalkansa näyttivät vieläkin pidemmiltä verrattuna hänen pieneen vartaloonsa. Silti hän oli mielestäni komein pikkukoira, jonka olen koskaan nähnyt, Klecker kertoi Pretty52-julkaisun haastattelussa.

Pariskunta teki Jonathanille Instagram-tilin, josta koiran maailmanympärysmatkaa voi seurata. Tilillä on jo yli 17 000 seuraajaa.

Klecker kertoi Jonathanin nauttivan matkustamisesta.

- Matkustan paljon työni takia ja käytän ainoastaan lentoyhtiöitä, jotka sallivat koirat mukaan matkustajatilaan. Jonathan rakastaa ikkunapaikkaa lentokoneessa. Hän tykkää lentokoneiden lisäksi junista ja autoista, joissa hän voi vain kääriytyä meidän syliimme.

"Voi ei, haluatte minun laittavan elektroniikkalaitteeni pois. Tämä lento tulee olemaan tylsä," luki päivityksessä, jossa Jonathan näkyi pad-laitteen kanssa lentokoneessa.

Kleckerin mukaan koira on matkustaessaan erittäin hyvätapainen. Koira on täysin sisäsiisti, joten vahinkoja ei ole sattunut esimerkiksi lentojen aikana.

- Jonathanilla ei ole koskaan ollut tarvetta ulostaa, kun olemme lentäneet. Hän tietää, miten ilmassa kuuluu toimia, joten Jonathan on lennoilla hyvin rentona. Olemme halunneet viedä hänet Eurooppaan, koska siellä on todella koiraystävällisiä maita. Jonathan voi osallistua siellä kaikkeen meidän kanssa, kuten ulkona syömiseen tai auringon palvomiseen hotellin uima-altaalla.

"Tein sen Amsterdamin vuoksi", lukee erään päivityksen kuvatekstissä. Päivityksessä chihuahua poseeraa Amsterdam-kyltin edessä.

"Viikonloppuni oli niin liekeissä, että se tarttui taivaaseen", luki päivityksessä, jossa Jonathan on New Yorkissa kattoterassilla.

Pariskunta sanoi haastattelussa myös, etteivät suostu lähtemään ulkomaan reissuille, jos Jonathan ei pääse mukaan.

- Haluamme ottaa Jonathanin aina mukaan lomalle, koska hän rakastaa reissaamista. Aina, kun hän näkee matkalaukkumme, Jonathan mököttää, kunnes näkee oman laukkunsa ja sitten hän innostuu. Jonathan alkaa juoksentelemaan ympäriinsä ja se saa meidät innostumaan matkasta lisää. Meille on todella tärkeää saada hänet mukaan lomamatkoille.

"Olen matkalla Bastilleen tyttösi luo", luki päivityksessä, jossa Jonathan poseeraa Ranskassa Eiffel-tornin edessä.

Mikäli koiran matkakuvat eivät näy jutussa, voit selailla niitä Instagramista.

Lue myös: Ylilihavasta koirasta kuoriutui energinen ilopilleri laihtumisen jälkeen - katso upea muodonmuutos

Lue myös: Omistaja hylkäsi lihavan koiransa - katso kuvat hurjasta muodonmuutoksesta

Lue myös: Pikkuisen koiran oma huone ihastuttaa netissä - katso suloiset kuvat

Lähde: Pretty52

Kilpailut

Uusimmat