Instagram-kaunottaren syntymämerkki peittää melkein koko vartalon - tuntee vihdoin itsensä kauniiksi

08.03.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Yulianna Yussef on kertonut avoimesti siitä, miltä hänestä tuntuu elää niin ison syntymämerkin kanssa.

Instagram-tähti Yulianna Yussef, 25, on kerännyt itselleen 100 000 seuraajaa ja tekee uraa mallina. Hän on kuitenkin kärsinyt koko nuoruutensa rajusta kiusaamisesta hänen ulkonäkönsä vuoksi. Yussefin vartaloa peittää nimittäin iso syntymämerkki. Syntymämerkki peittää suurelta osin hänen selkänsä sekä toista jalkaa. 

Nainen kertoo, että häntä kutsuttiin dalmatialaiseksi ja se sai naisen häpeämään ulkonäköään todella paljon. Sen lisäksi hänen syntymämerkkinsä on karvainen, joka loi vielä oman häpeänsä asialle. 

Nyt kuitenkin hän on avautunut seuraajilleen ja kertonut tuntevansa olonsa vihdoin seksikkääksi. 

"Haluan olla teille rehellinen ja kertoa, millaista elämä on näin ison syntymämerkin kanssa. Suurimmaksi osaksi olen nykyisin itsevarma siitä, miltä näytän, eikä syntymämerkki häiritse minua. Moni ei arvaakaan, mutta koko syntymämerkkini on täynnä karvoja, joten selkäni on pörröinen. Näitä karvoja ei saa vahata tai nyppiä, joten ainoa vaihtoehto lääkärini mukaan on ajella ne. En kuitenkaan pidä ajatuksesta, että olisin melkein kokonaan kaktus karvojen ajelemisen jälkeen, joten olen antanut karvojen kasvaa. 

Olen kertonut miehille, joita tapailen, että heidän kannattaa kuvitella minut pörröisenä eläimenä. Sen lisäksi syntymämerkki kutiaa helposti, joten saatan herätä keskellä yötä siihen, että olen raapinut aluetta pahasti ja se on turvoksissa." 

Nainen on halunnut omalla tekemisellään ja avoimuudellaan hälventää ihmisten ennakkoluuloja ja kertoa, että erilaisuus on myös kaunista. 

Lue myös: Naisen nokkela tatuointi ihastuttaa - rakentui syntymämerkin ympärille

Lue myös: Oliviaa, 18, kiusattiin valtavan syntymämerkkinsä vuoksi - keksi keinon karistaa ilkeät kommentit

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat