Kuva: Shutterstock

Ravintolatyöntekijän jäätävästä vahingosta nettihitti: "Asiakaspalvelijan pahin painajainen"

20.03.2019 18:30 - Katariina Auvinen

Video on levinnyt Twitterissä, mutta monet ovat lohduttaneet Miranda Rudolphia.

Twitterissä leviää erään ravintolatyöntekijän lisäämä video, joka on poikinut tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja. Videolla näkyy, kuinka hänen työkaverinsa kantoi yli 20 litran astiaa, joka oli täynnä ranch-kastiketta. Työntekijä on nimeltään Miranda Rudolph

Kun Rudolph oli kantanut astiaa hetken aikaa, se lipesi hänen käsistään, iskeytyi maahan, jolloin kansi avautui ja kastikkeet purskahtivat hänen päälleen. Nainen oli yltä päältä kastikkeessa ja videolla näkyy, kuinka joku ojentaa kiltisti hänelle pyyhkeen. 

Tapaus on nähtävissä myös valvontakameroilta, joista näkyy koko tilanne. 

Rudolph ei kuitenkaan vaikuttanut olevan pahoillaan vaan tilanne lähinnä nauratti häntä. Sen lisäksi toinenkin työntekijä sai osansa kastikkeesta, kun astia lipesi naisen käsistä ja roiskahti kohti kollegaa.

Kun video lähti leviämään Twitterissä, monet lisäsivät viestiketjuun oman kömmähdyksensä, joka heillä on käynyt työpaikallaan. 

"Olin juuri aloittanut ja pudotin vahingossa täysinäisen vesilasin asiakkaan syliin. Minua nolotti niin paljon." 

"Työskentelin kahvilassa, kun olin täyttämässä kahvikoneeseen maitoa. Olin melkein onnistunut suorituksessani, kun maitokannu lipesi ja putosi suoraan päälleni. Pomoni käveli sisälle kahvilaan viiden minuutin kuluttua ja näki kaiken. Oli todella ihanaa yrittää putsata maitoa pois päältä, samalla kun pyrin palvelemaan asiakkaita." 

"Tuo on asiakaspalvelijan pahin painajainen. Miksi se on aina ranch-kastike?"

Näet videon alta tai täältä

Lue myös: Siskonsa häissä juhlineen naisen kuva leviää netissä - katso!

Lue myös: Mies katui karvaasti ostamiaan hammaslaminaatteja - kuvista nousi nettihitti

Kilpailut

Uusimmat