Kuva: AOP

Mitä todella tapahtui Madeleine Mccannille? Kuusi hyytävää teoriaa pikkutytön kohtalosta

22.03.2019 17:45 - Milena Raappana

Madeleine Mccannin katoaminen on edelleen mysteeri.

Varoitus: Tämä artikkeli saattaa aiheuttaa ahdistusta, sillä se sisältää tietoa seksuaalisesta väkivallasta ja hyväksikäytöstä.

Uutisoimme aikaisemmin Netflixin julkaisevan dokumenttisarjan historian etsityimmästä lapsesta Madeleine Mccannista. Kukaan ei tiedä, mitä brittiläiselle kolmevuotiaalle tytölle kävi 12 vuotta sitten, kun hän katosi Portugalissa Paia da Luzissa lomahuoneistosta. Dokumenttisarja käsittelee useita teorioita, mitä Madeleinelle tapahtui.

Tässä kuusi suosituinta teoriaa:

Seksiorjarinki-teoria

Madeleinen ruumista ei ole löydetty, joten hänen voidaan olettaa olevan elossa. Siksi tämä teoria on erityisen suosittu. Osa tutkijoista uskoo, että Madeleine olisi voinut olla arvokas kohde lapsiseksiorjia kuljettaville henkilöille, sillä hän on vaalea tyttö hyväosaisesta perheestä.

Portugali on myös sopivalla sijainnilla ja etäisyydellä muista Euroopan valtioista, joten seksiorjien välittäminen ei ole harvinaista. Tämä teoria selittäisi myös useat havainnot Madeleneista ympäri maailmaa, jos hän vielä on elossa.

Yksinäinen tappaja -teoria

Osa uskoo, että Madeleine joutui yksinään toimivan seksuaalirikollisen uhriksi. Osissa raporteissa sanotaan, että seksuaalirikokset Madeleinen katoamisen aikana Praia da Luzissa olivat normaalia korkeammat.

Dokumenttisarjassa yksi tutkija muistaa, että eräs turisti oli nähnyt miehen liikkuvan Madeleinen asunnon lähettyvillä katoamispäivänä. Hän sanoi nähneensä jonkun tulevan ulos alimman kerroksen asunnosta ja sulkevan portin hyvin varovasti ja hiljaisesti. Tämän jälkeen hän katsoi ympärilleen ja käveli nopeasti pois.

Varastettu lapsi -teoria

Tämä on yksi kaukaa haetuimmista teorioista, vaikkakin se selittää, ettei ruumista koskaan ole löydetty. Jotkut uskovat, että Madeleinen varasti lapseton pariskunta, kun hänen vanhempansa olivat ulkona syömässä. Pariskunta olisi kasvattanut Madeleinen omana lapsenaan.

Portugalilainen turismi -teoria

Tämän teorian takana seisoo Brian Kennedy, joka on rikas liikemies ja joka on rahoittanut osaa tutkimuksista. Hän väittää, että portugalilaiset viranomaiset ovat yrittäneet lavastaa Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCannin tyttärensä kuoleman taakse, jotta maan turismi ei kärsisi.

- Etsitään joku, jota syyttää, jotta itse ei näytetä pahalta. Uskon, että tämä kaikki on sidottu turismin huonon tilan, teollisuuden ja maan bruttokansantuotteen ympärille, Kennedy sanoo dokumentissa.

Onnettomuus-teoria

Tämän teorian mukaan yksin jätetty Madeleine on herännyt ja jotenkin päässyt ulos asunnosta. Hän on vaellellut yksin kaduilla ja joutunut joko traagisen onnettomuuden tai sieppauksen uhriksi.

Salaliittoteoriat

Nämä eivät ole kovin suosittuja teorioita, mutta ilmoille on heitetty, ettei Madeleinea olisi koskaan ollutkaan olemassa tai, että hänen vanhempansa löysivät hänet, mutta pitivät piilossa, jotta eivät herättäisi mediassa huomiota.

Lue myös: Pelottavan looginen teoria Titanic-elokuvasta leviää netissä: "Jack ei ollut oikeasti olemassa"

Lue myös: Titanicin uppoamisesta uusi teoria - ei johtunut jäävuoreen törmäämisestä!

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat