Teini osoitti, miten helppoa Instagramissa on huijata olevansa rikas - katso paljonpuhuvat kuvat

01.04.2019 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nuori mies editoi kuviinsa muun muassa Louis Vuittonin kasseja.

Monia kiinnostaa seurata Instagramissa rikkaiden ja kuuluisien elämää. Eräs teini päätti selvittää, miten helppoa olisi huijata sosiaalisessa mediassa olevansa rikas ja miten paljon kuvien tykkäysmäärät kasvaisivat samalla.

19-vuotias Byron Denton tunnetaan YouTube-videobloggaajana, jolla oli jo melkein 60 000 seuraajaa valmiiksi ennen huijauskokeilua. Ensimmäisenä kokeiluna nuori mies latasi tililleen kuvan, jossa hän kanniskelee lukuisia Louis Vuitton -luksusmerkin ostoskasseja. Tosiasiassa Denton vain photoshoppasi kassit käsiinsä, mutta kuva meni monille täydestä. Huijausta tehostaakseen mies myös jakoi Instagramin tarinoihinsa videoita Louis Vuitton -myymälän sisältä. Jos et näe kuvaa alhaalla, klikkaa tästä.

Eniten kuvanmuokkausta vaati kuva, jossa mies nähdään yksityislentokoneen kyydissä. Tosiasiassa Denton istui kotisohvallaan, mutta muokkasi itsensä netistä löytämäänsä yksityiskonekuvaan. Hän myös muokkasi oman äänensä muiden Instagram-tarinavideoihin, jotka oli otettu yksityislentokoneessa. Lentokonekuva toimi kuin häkä, ja mies sai kuvalle yli 600 tykkäystä seitsemässä sekunnissa. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Kolmen ensimmäisen huijauspäivän aikana Byron Denton sai yli 1400 uutta seuraajaa. Mies huijasi seuraajiaan myös editoimalla merkkivaatteita päälleen kuviinsa. Eniten tykkäyksiä kuitenkin keräsi kuva, jossa ei ollut mitään muokattua. Huijauksen aikana kuva keräsi yli 12 000 tykkäystä. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Mies otti vertailukohdakseen yhden vanhan asukuvansa, jolla oli parituhatta tykkäystä. Merkkivaatteiden avulla Denton kasvatti asukuviensa tykkäysmäärää tuhansilla, parhaimmillaan liki kymmenellä tuhannella.

Huijauksen aikana monet häntä jo aiemmin seuranneista viestittivät miehelle, miten hänestä on yhtäkkiä tullut rikas.

- Tämä selkeästi toimi, Denton summaa kokeilunsa YouTubeen lataamallaan videolla.

Voit katsoa miehen videon rikkaushuijauksesta alta.

Lue myös: Miksi Instagram-kuvista tykätään? Lue erilaiset syyt

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat