Kuva: Fotolia

Tubettajan suuteluvideo kuvottaa ihmisiä: "Hän näyttää siltä kuin nauttisi tuosta"

10.04.2019 21:15 - Milena Raappana

Video on saanut 95 000 alapeukutusta.

Tubettaja Chris Monroe, 26, on tunnettu ”prank”-videoistaan, joissa hän yrittää saada tuntemattomat ihmiset suutelemaan kanssaan. Hänen 3,7 miljoonan seuraajan YouTube-kanavalleen ei tullut kuuteen kuukauteen sisältöä hakkeroinnin takia. Siispä Monroe oli päättänyt antaa seuraajilleen suuren yllätyksen. Yllätys kuitenkin sai suuren osan netistä huonovointiseksi.

Videolla Monroe on päättänyt saada puolisiskonsa Kaitlynin suutelemaan hänen kanssaan. Hän sanoo olevansa todella hermostunut, mutta lopulta saa haastettua Kaitlynin kivi-sakset-paperi-peliin, jossa voittaessaan, hän saa suudella siskoaan.

Sisko tietenkin häviää kisan ja ensin epäröiden antaa pienen pusun huulille. Sisarukset kuitenkin etenevät pienestä pususta kunnon sylkien vaihtoon. Videota on katsottu yli 2,5 miljoonaa kertaa eikä palaute ole ollut positiivista. Videolle on kertynyt 95 000 alapeukutusta ja järkyttyneitä kommentteja:

”Tämä on niin kuvottavaa, että aloin kirjaimellisesti yökkäämää. Täysin insestistä.”

”Kun tajuat, ettei videota julkaistu aprillipäivänä.”

”Hän näyttää siltä kuin nauttisi tuosta. Niin ällöttävää.”

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monet seuraajat ovat kuitenkin huomauttaneet, että Monroe saattaisi käyttää osassa videoitaan näyttelijöitä. Kaitlyn siis saattaa olla näyttelijä, vaikkakin tubettaja on Instagram-tilillään vahvistanut tämän olevan hänen puolisiskonsa.

Lue myös: Koiran pieruvideo kerää miljoonia katselukertoja - ällöttävä loppu naurattaa

Lue myös: Uskallatko katsoa? Video esittelee ihmisten kuvaamia kummitushavaintoja

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat