Kuva: Shutterstock

Lävistäjä paljasti ällöttävimmät asiakaskokemuksensa - "Hän uteli samalla poikaystävästä"

12.04.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Lävistystilanne voi olla hyvin intiimi.

Lävistäjät, tatuoijat tai esimerkiksi hierojat tekevät asiakaspalvelutyötä, joka on hyvin intiimi tilanne niin asiakkaalle kuin työntekijällekin. The Sun -julkaisu on haastatellut lävistäjiä, jotka paljastivat ällöttävimmät jutut, joita he ovat asiakkaidensa kanssa kohdanneet. 

Caz Lewis, 29, on toiminut lävistäjänä yhteensä kuusi vuotta. Omituisin kokemus hänelle sattui vähän aikaa sitten, kun eräs herrasmies halusi lävistyksen penikseensä. 

- Hän alkoi utelemaan minulta, onko minulla poikaystävää. Hän selkeästi yritti lämmitellä minua, Lewis kertoo. 

Toinen kiusallinen tilanne sattui myös siinä vaiheessa, kun Lewiksen oli määrä laittaa penislävistys asiakkaalle. 

- Hänellä oli genitaalilävistyksiä ennestään ja kun olimme aloittelemassa, hänellä alkoi seisomaan, johon mies vain totesi, että penikseni tottelee sinua nyt. Tein lävistyksen nopeasti loppuun, Lewis kertoo. 

Naisen mukaan häntä ei hätkähdytä enää kovinkaan moni asia. Eräällä kerralla asiakas paljastuikin dominaksi, joka oli varannut lävistysajan hänen alistettavalleen. Yleensä käytän puudutevoidetta, mutta nyt domina kielsi tämän käytön. 

Lewis kertoo, että häntä ei harmita tehdä genitaalilävistyksiä.

- Yritän jutella asiakkaalle, jotta tämä ei tuntisi itseään kiusaantuneeksi. Eräs nainen pahoitteli, ettei hän ole sheivannut karvojaan, muttei se minua haittaa. Kävikin ilmi, että hänellä oli paljon enemmän karvoja kuin luulin, joten minun piti trimmata häntä ennen kuin pääsin aloittamaan, Lewis kertoo. 

Lue myös: Äiti sai tietää tyttärensä nännilävistyksestä erikoisella tavalla - twiitistä nettihitti

Lue myös: Khloé Kardashiania syytetään huonoksi äidiksi - Instagram-päivitys raivostutti fanit

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat