Kuva: Shutterstock

Pariskunta päätti teettää DNA-testin huvikseen - nainen päätyi jättämään puolisonsa tulosten takia

17.04.2019 16:00 - Katariina Auvinen

Kävi ilmi, että 26-vuotiaan miehen sukuhaaroista löytyi melkoinen yllätys.

Nykyisin aivan tavalliset ihmiset voivat selvittää DNA:staan perimäänsä ja esi-isiään, lähettämällä pahvipaketissa omaa DNA:taan tutkittavaksi. Tätä palvelua tarjoavat nykyisin monet yritykset ja eräs pariskunta päätti selvittää omaa perimäänsä. He ajattelivat, että kyseessä olisi hauska idea, mutta olivat siinä täysin väärässä. 

Tulokset olivat niin paha sokki 26-vuotiaan miehen puolisolle, että tämä päätyi jättämään poikaystävänsä. Mies kertoi asiasta yhteisöpalvelu Redditissä. Kun tulokset tulivat niin 27-vuotiaan naisen perimästä ei löytynyt mitään poikkeavaa. Sen sijaan miehen löytyi. 

"Noin kuukausi sitten päätimme tyttöystäväni kanssa, että olisi hauska selvittää esi-isiämme dna-testien avulla. Kun tulokset sitten tulivat, ne antoivat todella paljon yksityiskohtaista tietoa historiastamme. Yksi asia jäi kuitenkin vaivaamaan meitä molempia. 

Eräs nimi tuli esille tutkimuksessa, mutten tunnistanut sitä. Kun etsin lisätietoa kävi ilmi, että yksi esi-isistäni oli hyvin tunnettu sarjamurhaaja. Kun asia tuli esille, mies päätti tiedustella perheeltään, tietävätkö he asiasta mitään. Perhe tunnusti tietävänsä, mutta yrittäneensä unohtaa koko asian." 

Miehen tyttöystävä oli todella järkyttynyt asiasta, mutta uskoi pääsevänsä yli tiedosta. Valitettavasti niin ei käynyt. 

"Viime viikonloppuna tyttöystäväni halusi jutella kanssani vakavasti. Hän jätti minut, koska ei voinut hyväksyä sitä asiaa, että olen sukua sarjamurhaajalle. Hän kertoi rakastavansa minua syvästi, muttei voi hyväksyä sitä, että sama veri virtaa minussa kuten myös murhaajassa. Se on saanut hänet näkemään minut täysin eri tavalla." 

Mies kysyikin neuvoa muilta siitä, voisiko hän heidän mielestään voittaa tyttöystäväänsä mitenkään takaisin. Ihmiset olivat enemmän järkyttyneitä naisen reaktiosta. Monet neuvoivatkin miestä jatkamaan elämäänsä. 

"Jos naisesi todella antoi DNA-testin tulla välillenne, niin et todellakaan tarvitse häntä." 

Mitä mieltä olet? 

Olemme aiemmin uutisoineet muun muassa historian tunnetuimmasta sarjamurhaajasta Ted Bundystä, joka kylvi kauhua 1970-luvulla Yhdysvalloissa. Pääset lukemaan artikkeleita alta. 

Lue myös: Karismaattisen sarjamurhaajan tarina saa aikaan kylmiä väreitä - katso kuumottava traileri

Lue myös: Ted Bundyn ex-tyttöystävä avoimena karmaisevasta yöstä: "Hän murhasi silloin jonkun"

Lue myös: Poika tilasi koko perheelleen lahjaksi DNA-testit - hieno idea oli pilata koko joulun

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat