Kuva: Instagram

Kansallispuiston työntekijä otti selfien gorillojen kanssa - kuvan saama suosio huimaa päätä

23.04.2019 15:30 - Senni Loikala

Kuva on otettu poikkeuksellisissa olosuhteissa, kansallispuistosta muistutetaan.

Kongon demokraattisessa tasavallassa sijaitsevan Virungan kansallispuiston työntekijä Mathieu Shamavu nappasi selfien kreivin aikaan. Shamavun takana seisoi kahdella jalalla kaksi naarasgorillaa ja niiden ilmeet ja asennot näyttivät siltä, kuin ne poseeraisivat kuvausta varten.

Selfie leviää vauhdilla sosiaalisessa mediassa. Instagramissa päivitykselle on painettu sydäntä jo lähemmäs 40 000 kertaa, ja Facebookissa kuva on rohmunnut lähemmäs 30 000 reaktiota ja 22 000 jakoa.

Virungan kansallispuisto vakuuttaa Instagramissa, että kuva on aito. Päivityksessä kerrotaan, että kuvan gorillat ovat orpoja. Niiden nimet ovat Ndakazi ja Ndeze.

Kansallispuistosta kerrotaan, että selfie kuvastaa loistavasti kyseisten gorillojen luonnetta. ”Nämä gorillatytöt käyttäytyvät aina niin itsetietoisesti, että niiden persoonallisuus tulee täydellisesti esille tässä kuvassa. Ei myöskään ole ihme, että nämä tytöt seisoivat kahdella jalalla, suurin osa nisäkkäistä kävelee mielellään pystyasennossa edes todella lyhyitä aikoja.

Kansallispuistosta muistetaan kuitenkin, ettei kenenkään kannata pyrkiä selfieen villieläinten kanssa. ”Kuva on otettu poikkeuksellisissa olosuhteissa. Gorilloita ei sovi koskaan lähestyä luonnossa.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Uutisoimme aiemmin siitä, minkä takia seeproilla on raidat. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat