Kuva: Shutterstock

Mies sopi seksitreffit deittisovelluksessa näkemättä kasvokuvaa - pian karu totuus paljastui

25.04.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Homomiehen kertomus on kauhistuttanut netissä.

Mies on kertonut Reddit-sivustolla karmivalla tavalla pieleen menneistä treffeistään. Myöhemmin mies tosin on paljastanut, että hän sepitti koko tarinan ja käytti ihmisten hyväuskoisuutta hyväkseen. Miehen alkuperäinen tarina meni moneen täydestä, sillä päivitys nousi Redditin suosituimpien joukkoon ja kirvoitti monia kauhistuneita kommentteja. Mies kertoi, että hän olisi päätynyt vahingossa treffeille oman setänsä kanssa.

Alta voit kuitenkin lukea, mitä mies kertomuksessaan sepitti.

Taustatietona nuori mies kertoo, että hänen setänsä on hyvin selvästi tuonut ilmi, ettei hyväksy miehen homoseksuaalisuutta.

”Jokaisessa sukutapaamisessa hän sanoo jotain typerää homoseksuaalisuudesta ja minusta erityisesti”, mies kirjoittaa.

Mies kertoo, että viime viikonloppuna hän alkoi jutella itseään vanhemman miehen kanssa homomiesten deittisovellus Grindrissä. Vanhemmalla miehellä ei ollut profiilissaan kuvaa, mikä ei kuitenkaan nuorukaista häirinnyt. Miehet lähettelivät toisilleen kuvia Grindrissä – sellaisia kuvia, joiden lähettämistä ja vastaanottamista nuori mies nyt katuu – mutta edelleenkään vanhempi mies ei lähettänyt kasvokuvaa itsestään. Kaksikolla synkkasi niin hyvin, että he päättivät sopia seksitreffit.

”Odottelin tämän miehen saapumista kahvilassa, ja arvatkaa, kuka kävelee sisään. Tuolla hetkellä tajusin mokanneeni, sillä olin flirttaillut homoja vihaavan kaapissa olevan setäni kanssa. Hän yritti teeskennellä, että se oli vain satunnainen kohtaaminen, mutta en antanut hänen päästä kuin koira veräjästä. Lopulta hän myönsi olevansa se mies, jolle olin jutellut, ja sanoin hänelle, että en tuomitse häntä niin kuin hän tuomitsee minut. Hän pyysi anteeksi loukkaavia asioita, joita hän oli minulle vuosien saatossa sanonut”, mies kirjoittaa.

(kuva: AOP)

Setä jatkoi yrittämistä

Tilanne ei kuitenkaan päättynyt tähän. Setä vaikutti edelleen olevan kiinnostunut seksistä sisarenpoikansa kanssa, mutta nuorukainen teki selväksi, että mitään ei tulisi tapahtumaan.

Minun oli pakko vain poistua paikalta, ja kun olin saanut monta viestiä häneltä, blokkasin hänen numeronsa. En voi uskoa, että tällä miehellä oli pokkaa tuomita minut ja kohdella minua alempiarvoisena kaikki nämä vuodet, kun hän todellisuudessa on kauhea, tekopyhä hyypiö”, mies kirjoittaa.

Mies oppi tapahtuneesta sen, että aina kannattaa pyytää nähdä kasvokuva deittisovelluksissa viestitellessä.

Redditissä jaettu tarina on herättänyt runsaasti keskustelua, ja mies onkin vastannut muutamiin tarkentaviin kysymyksiin. Hän kertoo, että hän oli lähettänyt sedälleen oman kasvokuvansa viestittelyn yhteydessä, joten setä kyllä tiesi kaiken aikaa, kenen kanssa jutteli. Mieheltä on myös kysytty, voisiko hän kenties kiristää setäänsä tältä saamillaan seksuaalisluontoisilla kuvilla.

Minulla on kaikki kuvat tallella, mutta en aio tehdä niillä mitään, sillä se voisi olla vaarallista. Tällä miehellä on selvästi enemmän ongelmia kuin kukaan olisi osannutkaan arvata”, mies kirjoittaa.

Voit lukea koko kertomuksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Homojen deittisovellus julkaisi omat emojinsa - yksi emoji nosti kohun

Lue myös: Miehet paljastavat mitä todella ovat etsimässä deittisovelluksista: "Olen avoin oikeastaan kaikelle"

Lähde: Reddit

Juttua muokattu 26.4. klo 12.45: Juttuun kirjoitettu, että kyse olikin keksitystä tarinasta. Tämä ei ollut tiedossa jutun julkaisuhetkellä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat