Kuva: Shutterstock

Ruokabloggaajan asu leimattiin mauttomaksi - ravintola sai vihapalautteen ryöpyn, ymmärrätkö syyn?

08.05.2019 14:45 - Katariina Auvinen

Karylle Banezin piti promota ravintolan uutta menua, mutta ihmiset eivät pysty käsittämään naisen asua.

Tänä päivänä muodissa ovat erilaiset lyhyet bandeau-topit sekä läpikuultavat bodyt, mutta erään naisen asu oli aiheuttanut pahennusta ihmisissä. Ravintola ruokabloggaaja Karylle Banezin kuvan omilla sivuillaan. Banez promosi kuvallaan ravintolan uutta menua. 

Naisen annoksessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta muut ihmiset ovat leimanneet otoksen mauttomaksi Banezin asun takia. Nainen illastaa nimittäin hyvin antavassa yläosassa, jotka voidaan luokitella jo rintaliiveiksi. Valkoiset liivit ovat läpikuultavat. 

Ihmiset ovat olleet sitä mieltä, että aivan kuin nainen promoaisi yökerhoa eikä hienoa ravintolaa. Sen lisäksi monet ovat arvostelleet sitä, ettei bralette-malliset liivit ole missään nimessä sopiva asu minnekään muualle kuin paidan alle. 

Ravintola on itse päätynyt poistamaan kommentoinnin käytöstä ja bloggaaja itse on myös editoinut mitä ilmeisimmin negatiiviisia kommentteja. Sen sijaan ravintolan Facebook-sivuilla on vielä kommentit luettavissa ja paikan johto on kommentoinut asiaa. 

"Olemme kaikki hieman pöllämystyneitä negatiivisesta palautteesta, jota olemme saaneet. Meidän tarkoituksemme ei ollut ikinä loukata ketään tai aiheuttaa pahaa mieltä. Jokainen on tervetullut ravintolaan sellaisessa asussa kuin haluaa, emme arvoista tällaisia kommentteja. Ennen kuin kirjoitatte mitään, haluaisimme muistuttaa, että näiden julkaisujen takana on aito ihminen ja tunteet." 

Ihmiset ovat vastanneet ravintolalle tiukkasanaisesti. 

"Olen hämmentynyt, että ravintola ei anna muiden ihmisten tuoda mielipidettään esille." 

"Olen pahoillani, mutta tuo ei vain anna teidän ravintolallenne hyvää mainosta." 

Mitä mieltä olet?

Lue myös: Emily, 21, uhattiin poistaa lennolta sopimattoman asunsa vuoksi - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Mirror 

Uusimmat