Kuva: Shutterstock

Onnenkukkasi määräytyy syntymäkuukautesi mukaan - katso omasi

26.05.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi helmikuussa syntyneiden onnenkukka on orvokki.

Horoskooppisi määräytyy syntymäkuukautesi ja -päiväsi mukaan ja monesti puhutaan myös onnenkivestä, johon vaikuttaa syntymäkuukausi. Tiesitkö, että sinulla on myös onnenkukka, joka määräytyy synttärikuukautesi mukaan? 

Tammikuu

Tammikuussa syntyneiden onnenkukat ovat neilikat ja lumikellot. Neilikoista kannattaa suosia pinkkejä, joiden symboliikka tarkoittaa kiintymystä puhdasta rakkautta. Lumikellot kuvastavat kauneutta ja puhtautta. 

Neilikka (kuva: Shutterstock )

Helmikuu 

Helmikuussa syntyneiden kukat ovat orvokit ja esikko. Orvokit kielivät uskollisuutta ja luotettavuutta. Jos et pidä niinkään paljon orvokeista niin esikot ovat ihana ja värikäs valinta kimppuun. 

Orvokki (kuva: Shutterstock )

Maaliskuu 

Maaliskuussa syntyneiden kukiksi mielletään ihanan pirteät narsissit. Narsissit linkitetään symbolisesti uudelleen syntymiseen ja uudistumiseen, johon kevät on hienoa aikaa. 

Narsissi (kuva: Shutterstock )

Huhtikuu

Päivänkakkara ja hajuherne ovat huhtikuussa syntyneiden kukat. Päivänkakkarat liitetään viattomuuteen kun taas hajuherneet autuaaseen nautintoon. 

Päivänkakkara (kuva: Shutterstock )

Toukokuu

Kielot ovat toukokuun kukkia, koska ne ovat silloin täydellisimmillään. Myös orapihlajan kukat ovat toukokuussa syntyneiden kuukausikukkia. Kielot liitetään nöyryyteen onnen uudelleen löytämiseen. Sen sijaan orapihlajan kauniit kukat symboloivat ylivertaista onnea. 

kielo (kuva: Shutterstock )

Kesäkuu

Kesäkuun lapset saavat nauttia ruusuista ja kuusamista. Vaaleanpunaiset ruusut merkitsevät todellista onnea ja tulipunaiset ruusut kielivät rakkaudesta. Kuusaman kukat kertovat taas ikuisesta rakkaudesta. 

Ruusu (kuva: Shutterstock )

Heinäkuu

Ritarinkannukset ja lumpeen kukka kielivät ovat heinäkuun kukkia. Ritarinkukka kielii vahvasta rakkauden siteestä ja lumpeen kukka symboloi majesteettisuutta puhtautta. 

Lumpeen kukka (kuva: Shutterstock )

Elokuu 

Gladiolus eli miekkalilja sekä unikko ovat elokuun kukkia. Miekkaliljat symboloivat rauhallisuutta ja unikko nähdään rikkautena. 

Unikko (kuva: Shutterstock )

Syyskuu

Asterit ja elämänlanka ovat syyskuun kukkia. Kummatkin kukat symboloivat rakkautta. 

Asteri (kuva: Shutterstock )

Lokakuu 

Samettikukka ja kosmoskukka ovat lokakuun kukkia. Samettikukat nähdään positiivisuuden merkkinä. Kosmoskukka taas harmonisuutta ja seesteisyyttä. 

Kosmoskukka (kuva: Shutterstock )

Marraskuu 

Marraskuussa syntyneillä on yksi kukka ylitse muiden, krysanteemi. Kestävä krysanteemi symboloi kiintymystä ja rakkautta. Keltaiset kukat kertovat vastaanottajalle, että niiden antaja on ihastunut. 

Krysanteemi (kuva: Shutterstock )

Joulukuu 

Joulukuussa syntyneiden kuukausikukat ovat isot narsissit sekä piikkipaatsama. Valkoiset narsissit ovat joulukuun kukkia. Piikkipaatsaman marjat ja oksa symboloivat onnea perheessä. 

Valkoiset narsissit. (kuva: Shutterstock )

Lue myös: Mikä lävistys sopii horoskooppisi mukaan juuri sinulle? - Katso oma merkkisi

Lue myös: Horoskooppimerkkien kauneusongelmat paljastettiin - katso ratkaisu omaasi

Lähde: Good Housekeeping 

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 25.5.2019.

Kilpailut

Uusimmat