Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkkien kauneusongelmat paljastettiin - katso ratkaisu omaasi

29.08.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi oinas tappelee usein huonojen hiuspäivien kanssa kun taas härkä pyyhkii muita useammin huulipunaa hampaistaan.

Horoskooppimerkkien maailma on mielenkiintoinen. Nyt Horoscope-sivusto on paljastanut kaikkien merkkien yleisimmät kauneusmokat. Sivusto paljasti myös niksit korjaamiseksi. 

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimies kärsii sivuston mukaan usein turvonneista nilkoista ja jaloista. Tämä luova yksilö viettää usein päivänsä tietokoneen ääressä tai paikoillaan, joten verenkierto hidastuu. Ratkaisu on onneksi yksinkertainen, nimittäin pitkät kävelyt ja lenkit. 

Kalat (20.2.-20.3.)

Herkkien kalojen kauneusongelma liittyy vesimiesten tapaan jalkoihin. Kalat kärsivät usein kuitenkin varpaiden kynsien ongelmista. Liian kireät kengät tai hankaavat jalkineet saavat kalat irvistämään kivusta. Mielummin tämän horoskoopin edustajat juoksisivat paljain jaloin pehmeällä hiekalla. Pedikyyri ja jalkahoito ovat siis kaloille välttämätön keino hoitaa ongelmaa. 

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas herää usein aamulla hiukset kurittomassa sotkussa. Tämä horoskooppimerkki taisteleekin huonojen hiuspäivien kanssa muita merkkejä useammin. Oinas on myös hyvin tarkka omasta ulkonäöstään, joka vielä enemmän luo painetta hiuksille. Säännölliset kampaamokäynnit ehkäisevät katastrofeja. 

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä pyyhkii usein huulipunaansa hampaistaan. Tämän horoskooppimerkin kerrotaan olevan niin tähtitaivaan kulinaristi kuin kauneustuotteiden suurkuluttaja. Joskus tämä merkki saattaa totaalisesti unohtaa huulipunansa olemassaolon, joten punaa voi helposti löytää hampaista seuraavalla vessakäynnillä. Härän pelastus on ehdottomasti kestävä huulipuna. 

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksosen kynnet näyttävät usein lyhyiltä. Tämä horoskooppimerkki nimittäin puree kynsiään usein. Kaksoset miettivät ja pohtivat paljon. Joskus stressi tai ahdistus saattavat nostaa päätään ja huomaamatta kynnet menevät suuhun. Asiantuntijoiden mukaan tästä ikävästä tavasta voi päästä eroon pitämällä manikyyriä. Heidän mukaansa on paljon vaikeampaa pureksia kynsiä, jos niissä on esimerkiksi geeli päällä. 

Rapu (21.6.-22.7.)

Vatsaa kivistää ja turvottaa? Kyllä, tämän tähtitaivaan merkin vatsa on usein herkkä ja hän kärsii turvotuksesta. Usein ravuilla on ongelmia ruansulatuksen kanssa. Sivuston mukaan ravun olisi tärkeä huolehtia muun muassa maitohappobakteerien saamisesta sekä vatsaystävällisten ruokien syömisestä. 

Leijona (23.7.-22.8.)

Tämä keskikesän paahteisina päivinä syntynyt merkki rakastaa aurinkoa. Aurinko on myös leijonan ongelma. Hänen ihonsa kärsii muita merkkejä enemmän auringon aiheuttamista vahingoista ja ongelmista. Asiaan on onneksi yksinkertainen ratkaisu; aurinkovoide. Suojavoiteen lisäksi iho kaipaa myös paljon kosteutta. 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt on täydellisyyden tavoittelija. Hän on erittäin tarkka ulkonäöstään, mutta joskus tämä voi kostautua. Neitsyen perisynti kauneudessa on liiallinen meikki. Neitsyen pitääkin ymmärtää löytää hänen sisäinen kauneutensa. 

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaaka kärsii muita merkkejä useammin munuaisiin liittyvistä ongelmista. Tämä heijastuu myös ihoon, koska tämän merkin keho ja iho keräävät myrkkyjä. Joten akne tai satunnaiset finnit voivat kiusata hyvinkin sitkeästi vaakaa. Kosmetologilla käynti sekä säännöllinen ihonhoito ja -puhdistus ovat tämän merkin ehdoton edellytys, jotta iho pysyy kunnossa.  

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpioni kärsii usein ihon tulehduksista. Olipa se sitten allergista ihottumaa tai esimerkiksi stressistä syntyvää. Ihottuman selvittämiseksi on hyvä vierailla lääkärin luona, joka antaa hoito-ohjeet tähän ongelmaan. Apteekista saatavia itsehoitolääkkeitä voi kokeilla myös ongelmaan. 

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies osaa nauttia elämästä. Valitettavasti se näkyy myös helposti vyötäröllä. Tämä merkki kärsii yksi pulla näkyy vyötäröllä -syndroomasta, jossa sokeri ja rasva kerääntyvät helposti kehoon. Näin ollen terveelliset elämäntavat ja säännöllinen liikunta ovat jousimiehen ratkaisu ongelmaan. 

Kauris (22.12.-19.1.)

Kaurista pidetään horoskooppimerkkien järkevimpänä merkkinä. Kauris kärsii usein tummista hampaista tai tahroista purukalustossaan. Olipa sen aiheuttanut sitten runsas kahvinjuonti tai punaviini-illat, kauriin tulisikin käydä säännöllisesti suuhygienistillä. Säännöllisestä suuhygieniasta huolehtiminen on vähintä, mitä kauris voi tehdä säilyttääkseen kauniin hymynsä pitkään. 

Lue myös: Sitoutumiskammoisimmat horoskooppimerkit paljastettiin – löydätkö omasi listalta?

Lähde: Horoscope

Kilpailut

Uusimmat