Kuva: Shutterstock

Morsian vaati vanhaa ystäväänsä tekemään häämeikkinsä ilmaiseksi - keskustelu eskaloitui nopeasti

15.06.2019 12:15 - Milena Raappana

Pienestä budjetista huolimatta morsiamen vaatimus on melkoisen kohtuuton.

Hääbudjetti voi helposti paisua mahdottomuuksiin ja ymmärrettävästi moni haluaa säästää kuluissa, vaikka kyseessä onkin yksi unohtumattomammista tapahtumista. Kuitenkin yksi morsian oli melkoisen kohtuuton etsiessään itselleen häämeikin ja -kampauksen tekijää.

Nainen ensin päivitti Facebookiin päivityksen, jossa hän kertoi etsivänsä meikkitaiteilijaa pienellä budjetilla. Toiveissa oli 50-luvun tyylinen kampaus ja meikki. Päivityksessä nainen ilmoitti, että mieluusti hyödyntäisi alan opiskelijaa, joka voisi tehdä työn osana portfoliotaan.

(kuva: Reddit)

Tämän jälkeen hän päätti laittaa viestiä vanhalle ystävälleen, jonka kanssa hän ei ollut ollut yhteyksissä moneen vuoteen ja joka oli ammattilaismeikkaaja. Nainen toivoi saavansa työn ilmaiseksi ystävyyssuhteen avulla. Ystävä kuitenkin asui kolmen tunnin ajomatkan päässä, ja vaikka nainen kutsui hänet häihinsä vaivanpalkaksi, ystävä oli hieman vastahakoinen.

(kuva: Reddit)

(kuva: Reddit)

(kuva: Reddit)

(kuva: Reddit)

Ystävä ilmoitti, että yleensä hän velottaa työstään 75 puntaa eli noin 84 euroa tunnilta. Tämän lisäksi hänen matkakulunsa pitäisi kattaa. Ystävä tarjoutui kuitenkin hieman antamaan alennusta työstään. Hinnan kuullessaan morsian kuitenkin kiukustui.

(kuva: Reddit)

"Veloitatko todella noin paljon? Tuo on paljon rahaa! Toivoin, että olisit tarjoutunut tekemään työn ilmaiseksi... ehkäpä häälahjana minulle. Voin ehkä antaa sinulle 10 puntaa (noin 11 euroa) matkakuluihin, mutta jos olet tulossa häihini, en nää siihen mitään syytä... Minusta et ole kovin reilu. Kutsuin sinut häihini, jotka ovat todella pienet ja sanoin, että voit ottaa meikistä kuvia portfolioosi, joten teen sinulle itseasiassa palveluksen. Etkö voisi tulla hieman vastaan?"

(kuva: Reddit)

Ymmärrettävästi ystävä vastasi napakkaan sävyyn morsiammelle takaisin.

"Kyllä, tuo on minun perushintatasoni. Se ei ole oikeastaan kovin korkea kokemukseeni ja asuinalueeni tasoon nähden. Emme ole puhuneet 10 vuoteen ja ensimmäiseksi kysyt viestitellessämme, voinko tehdä häämeikkisi ilmaiseksi... Ymmärrän, ettei sinulla ole ylimääräistä rahaa käytettäväksi tällä hetkellä ja jos asuisin lähempänä, yrittäisin auttaa. Mutta 10 puntaa (noin 11 euroa) ei edes riitä kattamaan bensakulujani kuuden tunnin edes takaisin matkalla puhumattakaan ajastani ja tuotteistani. Olen pahoillani, mutta en voi tehdä meikkiäsi. Jos haluat, voin lähettää sinulle linkkejä YouTube -tutoriaalivideoihin, jotka voivat auttaa sinua tekemään meikin itse omalla tyylilläsi. Toivon, että sinulla on upeat häät ja ihana avioliitto henkilön X kanssa."

(kuva: Reddit)

(kuva: Reddit)

Morsian kiukustui vastauksesta entistäkin enemmän ja haistatti ystävälleen. Redditissä meikkitaiteilija sai sympatiaa ja morsiamen toimita tuomittiin vahvasti.

Lue myös: Morsiamen vaatimus kaasolleen suututtaa netissä - leimataan "maailman huonoimmaksi ystäväksi"

Lue myös: Morsiamen niukkaakin niukempi hääpuku aiheutti somemyrskyn - sopivaa vai ei?

Lähde: Metro.co.uk, Reddit

Kilpailut

Uusimmat