Anna, 33, kelpuutti vain rikkaita sinkkumiehiä treffeille kanssaan - kertoo, mistä heitä löytää

04.07.2019 20:15 - Senni Loikala

Ruotsalaissyntyinen Anna Bey elää nykyään luksuselämää, mistä hän aiemmin haaveili.

Lontoossa asuva ruotsalaissyntyinen Anna Bey, 33, on vaikuttaja sosiaalisessa mediassa, ja hänen Instagram-tiliään seuraa yli 50 000 henkeä. Bey rakastaa luksuselämää ja hän seurustelee varakkaan pankkiirin kanssa.

Bey julkaisi hiljattain YouTubessa videon, jossa hän jakaa neuvoja siitä, miten sinkkunaiset voivat tavata rikkaan unelmamiehensä. Videota on katsottu noin viikossa yli 21 000 kertaa. Kokosimme alle Beyn videolla kertomia vinkkejä.

Pysy suurissa kaupungeissa

Beyn mukaan kesä on otollista aikaa tutustua varakkaisiin sinkkumiehiin. Bey kertoo, että monet suurissa kaupungeissa asuvat rikkaat sinkut tekevät myös kesällä paljon töitä ja pysyttelevät kaupungissa. 

Näin ollen suurissa kaupungeissa asuvien naisten ei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaa, Bey linjaa. Vaikka tuntuisi, että suurin osa kaupunkilaisista lähtisi lomalle kesällä, pysyvät monet varakkaat miehet Beyn mukaan kotikonnuillaan myös kesällä. On hyvä muistaa, että asiassa voi olla myös kulttuurisidonnaisia eroja.

Käy paljon ulkona

Bey kertoo käyneensä sinkkuaikoinaan ulkona lähes päivittäin. Hän suosittelee osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi ystävien syntymäpäiväjuhliin ja illanistujaisiin. Häät hän nostaa erityisesti esille. Myös esimerkiksi after work hienossa kattobaarissa voi olla otollinen tilanne tavata varakas ja mukava sinkkumies, Bey lisää.

Tutustu ihmisiin, joilla on sopivat verkostot

Yksi Beyn tärkeimmistä vinkeistä on hankkia asianmukaiset verkostot, jos tahdot lisätä todennäköisyyksiäsi tavata rikkaita sinkkumiehiä. Tutustu ihmisiin, joiden kautta pääset mukaan tällaisiin piireihin.

Matkusta Välimeren maihin

Bey suosittelee valitsemaan matkakohteen sen perusteella, missä uskoo varakkaiden sinkkumiesten lomailevan. Hän mainitsee tällaisista kohteista Ibizan ja Kreikassa sijaitsevan Mykonos-saaren. Beyn mukaan alle 50-vuotiaat varakkaat sinkkumiehet matkustavat usein kaveriporukassa, johon voi kuulua myös naimisissa olevia miehiä.

Jos video ei näy, pääset siihen tästä.

Kokosimme alle muutamia päivityksiä Anna Beyn suositulta Instagram-tililtä.

Jos kuvat eivät näy, pääset Anna Beyn Instagram-tiliin tästä.

Lue myös: Lomaromanssi voi johtaa jopa avioliittoon - suomalaiset kertovat omia tarinoitaan

Lue myös: Saara, 29: "Tietyt ihmiset on tuotu elämäämme tietyksi ajaksi"

Lue myös: Miehillä yllättävä taktiikka saada nainen tahtomaan seksiä - oletko huomannut?

Suosittelemme

Uusimmat