Kuva: Shutterstock

Nainen naamioitui puskaksi kuvatakseen siskonsa kosinnan - kuvat herättävät hilpeyttä netissä

30.09.2019 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Naisen twiitti on saanut paljon huomiota.

Somessa on ihasteltu erään naisen tempausta, jonka myötä hän pääsi taltioimaan siskonsa kosinnan. Therese Merkel -niminen nainen on kertonut kuvien kera Twitterissä, että hän pukeutui päästä varpaisiin puskaksi päästäkseen nappaamaan kuvia hetkestä, kun hänen siskoaan Rachelia kosittiin.

Therese mitä ilmeisimmin onnistui tehtävässään, sillä twiitissään hän on jakanut muun muassa kuvan kosintahetkestä. Kuvaan on saatu taltioitua siskon yllättynyt ilme.

”Siskoni meni kihloihin viikonloppuna, ja pukeuduin puskaksi nähdäkseni ja taltioidakseni hetken. Meillä on yksi vuosi ikäeroa. Miksi elämämme ovat niin erilaisia?” Therese kirjoittaa twiitissään.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nainen tuskin osasi odottaa, millaisen suosion hupaisa twiitti saakaan. Päivityksestä on tykätty tämän jutun kirjoitushetkellä yli 170 000 kertaa.

Therese on kertonut Bored Panda -sivustolle, että hän oli suunnitellut kihloja siskonsa miesystävän Andrew'n kanssa jo kuukauden. He halusivat, että Therese olisi videokuvaamassa kosinnan. Nainen keksi, että hän voisi naamioitua puskaksi ja tällä tavalla ottaa videokuvaa piilossa. 

Lue myös: Hollywood-komistus auttoi tuntematonta miestä kosinnassa - "En normaalisti tee näin!"

Lue myös: Miehen erikoinen kosinta sulattaa sydämiä somessa - mikä olisi sinun reaktiosi?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat