Kuva: Shutterstock

Mies jäi kiinni masturboimisesta uimahallin suihkutiloissa - perusteli erikoisella syyllä

04.11.2019 18:15 - Iiro Myllymäki

Brittimies tuomittiin sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Englannin Cheshiressä on käsitelty oikeudessa tapausta, jossa mies oli masturboinut kylpylän suihkutiloissa. Adrian Venables -niminen 56-vuotias mies oli nähty tyydyttämässä itseään Northgate Arena Leisure Centre -uimahallissa elokuussa 2018. Mies tuomittiin sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta 12 kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun. Hän joutuu myös maksamaan noin 116 euron sakot, 99 euroa oikeudenkäyntikuluja ja niin ikään 99 euroa maksua tilanteen todistaneelle pojalle.

Mies oli ollut peseytymässä suihkutiloissa, kun kaksi teini-ikäistä poikaa saapuivat paikalle uintitunnilta.

- Toinen pojista näki suihkussa miehen, joka alkoi koskettelemaan intiimialueitaan ja masturboimaan, kertoi syyttäjä Rob Youds.

Tilanteen todistanut teinipoika kertoi, että masturboinut mies ei katsonut häneen päin tilanteessa, vaan katsoi poispäin ja peseytyi mutta pian taas jatkoi masturboimista.

Adrian Venables kertoi luulleensa, ettei kukaan nähnyt häntä. Hänen mukaansa tilanne valkeni hänelle vasta, kun poliisit saapuivat paikalle. Pojat olivat kertoneet tapauksesta vanhemmilleen, jotka olivat soittaneet poliisit. Mies pidätettiin saman tien.

Cheshire Live -julkaisu kirjoittaa, että pidätyksen yhteydessä mies perusteli masturboimistaan sillä, että hän asuu äitinsä luona eikä halua olla äitiään kohtaan epäkunnioittava. Tästä syystä hän mieluummin masturboi uimahallin suihkutiloissa.

Venables on täysin kuuro, ja psykiatrin lausunnon perusteella mies ei ole älyltään täysin normaalisti kehittynyt. Miehen puolustaja Richard Sibeon kertoi, että miehen ymmärrys ”hänen pienen kuplansa ulkopuolisesta maailmasta” on rajoittunut.

Lue myös: Suomalaiset avautuvat masturbointitavoistaan: "Harrastan sitä kun olen vihainen"

Lue myös: Miten usein masturboit? Parisuhteessa olevat naiset kertovat

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat