Kuva: Shutterstock

Nainen synnytti yökerhon tanssilattialla - klubi palkitsi pienokaisen erikoisella tavalla

13.11.2019 21:15 - Iiro Myllymäki

Ranskalaisessa yökerhossa sattui erikoinen tilanne.

Raskaana ollut 19-vuotias nainen ei osannut aavistaakaan, millainen päätös illalle tulisi, kun hän meni ystäviensä kanssa yökerhoon juhlimaan. LADbible uutisoi naisesta, joka päätyi synnyttämään keskellä klubin tanssilattiaa.

Erikoinen tilanne sattui Ranskassa Toulousessa O’Club-nimisessä yökerhossa. Naisen synnytys käynnistyi maanantaina aamulla puoli kuudelta paikallista aikaa, kun nainen ystävineen oli yksi harvoista edelleen klubilla olevista asiakkaista. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan yökerhon henkilökunta avusti synnytyksessä, ja kaikki sujui hyvin.

- Meidän piti toimia nopeasti. Yksi henkilökunnan jäsen soitti hätäkeskukseen, josta neuvottiin, mitä meidän tulee tehdä. Nuori nainen ei vaikuttanut olevan paniikissa, mutta hän oli huolissaan. Sitten lapsi tuli ulos, kertoo O’Clubin omistaja Marie-Helene.

Marie-Helene kertoo, että henkilökunta pelasi tilanteessa hyvin yhteen, ja tunteikas tilanne sai kaikki itkemään. Nainen on kertonut tiedotusvälineille myös, miksi 19-vuotias nainen oli viimeisillään raskaana yökerhossa.

- Yksi hänen ystävistään oli ehdottanut, että hän tulisi O’Clubiin piristymään, koska hänellä oli henkilökohtaisia ongelmia. Hän ei juonut. Nainen oli yksi viimeisistä asiakkaista klubilla, koska hän ei pystynyt kävelemään, Marie-Helene sanoo.

Yökerho päätti antaa tiloissaan syntyneelle pienokaiselle palkinnon. Lapsi saa ilmaisen sisäänpääsyn O’Club-klubille koko loppuelämäkseen. Sekä äidin että lapsen kerrotaan voivan hyvin.

Lue myös: Kim Kardashian lykkäsi synnytystään vaarallisesta raskausmyrkytyksestä huolimatta - syy hämmentää

Lue myös: "Roikkuvaa ihoa ja raskausarpia" - naiset jakavat rehellisiä kuvia kehoistaan synnytyksen jälkeen

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat