Kim Kardashian lykkäsi synnytystään vaarallisesta raskausmyrkytyksestä huolimatta - syy hämmentää

20.09.2019 18:15 - Milena Raappana

Kim Kardashian pitkitti North Westin syntymää erikoisen syyn takia.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 38, kertoi ensimmäisen lapsensa North Westin, 6, synnytyksestä Foodgood: OMFG -podcastissa, jota juontaa hänen paras ystävänsä tv-kasvo Jonathan Cheban. Kun kuuluu yhteen maailman tunnetuimpaan perheeseen, voi vain kuvitella, ettei synnytyskään ole aivan tavallinen. 

Kim oli nimittäin kaupungilla hoitamassa omia pieniä asioitaan, kuten syömässä pikaruokaa, vahaamassa bikinialuettaan ja menossa manikyyriin. Ulkonäön piti olla viimeisen päälle synnytystä varten. 

- Sanoin "tarvitsen McGriddlen McDonaldsista" ja pyysin Jonathania ajamaan minut vahaukseen, Kim muistelee podcastissa, johon Jonathan jatkaa sanomalla:

- Minun täytyi kirjaimellisesti tunkea hänet autoon ja sieltä ulos vahausta varten. 

Kim kertoi heidän kiitäneen ympäriinsä yrittäen karkoittaa paparazzeja kannoiltaan, kun hän sai puhelun lääkäriltään, joka kertoi Kimillä olevan raskausmyrkytys. Se on harvinainen tila, jossa raskaana olevan naisen verenpaine kohoaa korkeaksi ja keho alkaa turvota. Hoitamattomana se voi aiheuttaa vaaran sekä äidille että syntymättömälle vauvalle. Kim meni kotiin, jossa lääkäri kertoi hänelle, että hänen täytyy synnyttää tänään. 

Monen ajatukset pyörisivät tässä vaiheessa tulevan pienokaisen ja h-hetken ympärillä, mutta Kim panikoi aivan muista asioista. Nimittäin hänen kynsistään.

- Kynteni olivat tummat. Se oli sitä aikaa, kun minulla oli vielä Linkin Park After Dark -vaihe tai tummanpunaiset kynnet. Ja ajattelin "voi ei, saan tytön. Tarvitsen synnytykseen kauniin vaalean pinkin sävyiset kynnet, Kim sanoi. Linkin Park After Dark on kynsilakkasävyn nimi. 

- Joten kysyin lääkäriltä "oletko aivan varma, että minun täytyy synnyttää juuri nyt? Voitko antaa minulle kaksi tuntia lisäaikaa? Ja lääkäri sanoi "selvä, nähdään parin tunnin päästä", Kim kertoi. 

Toisin sanoen Kim lykkäsi synnytystään manikyyrin takia. Onneksi kuitenkin North syntyi terveenä pienestä viivästyksestä huolimatta. 

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi fanien mielestä vaarallisen yhteiskuvan lastensa kanssa: 'Missä kypärät?'

Lue myös: Kim Kardashianin ylireagointi sai somessa aikaan huvittuneisuutta: "Hän on niin dramaattinen"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat