Kuva: AOP

Victoria's Secretin alamäki jatkuu - merkin rintaliivejä löydettiin sadoittain roskiksesta

19.02.2020 13:15 - Milena Raappana

Paikallinen ravintoloitsija löysi alusvaatteet jäteastioista. Victoria's Secretin edustaja kertoo tapauksen johtuneen liikkeen sulkemisesta.

Alusvaatemerkki Victoria's Secret on jatkuvasti negatiivisessa valokeilassa eikä tuoremman uutisoinnin mukaan loppua ole näkyvissä. 

Uutisotsikoihin on noussut The New York Times -julkaisun  paljastus yrityksen sisällä vuosia kestäneen misogyniasta ja seksuaalisesta häirinnästä, vuosittaisen muotinäytöksen peruuntuminen, transfobiset kommentit brändin johdolta ja myyntilukujen laskeminen. 

Eikä Dazed-julkaisun tuore uutinen muuta Victoria's Secretin alamäen suuntaa. Uutisessa kerrotaan brändin yhden Coloradossa sijaitsevan liikkeen kipanneen sadoittain rintaliivejä roskikseen. 

Paikallinen ravintolan omistaja Melanie Gelinas oli huomannut tapauksen, josta oli lausuntojen perusteella selkeästi pettynyt. 

- Nämä kaikki menevät kaatopaikalle. Ne olisivat voineet mennä kodittomien suojapaikkoihin tai pahoinpideltyjen naisten turvapaikkoihin. Minusta tämä on hirveää rahan tuhlausta ja eikö äiti, joka asuu suojapaikassa, haluaisi täysin uudet Victoria's Secretin rintaliivit? Gelinas kuvaili 9News -julkaisullle, jota Dazed on siteerannut. 

Victoria's Secretin edustaja vahvisti, että alusvaatteiden poisheitto johtui liikkeen sulkemisesta. Hän pahoitteli asiaa ja selitti, että liikkeen sulkemisen takia "he tuhosivat mallikappaleet mukaan lukien rintaliivit heidän sovituskopeistaan". 

"Jäljelle jäänyt varasto siirrettiin muihin liikkeisiin", Victoria's Secretiltä kerrottiin. 

Lue myös: Huippumalli Elsa Hoskin bikinikuva sai fanit älähtämään - "Aliravitsemus ei ole seksikästä"

Lue myös: Uusi festaritrendi lähtöisin Victoria's Secret muotinäytöksistä - uskaltaisitko pukea päällesi?

Lähde: Dazed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat