Kuva: Shutterstock

'Olet liian lihava häihini' - Morsiamen asuvaatimus morsiuneidoille kuohuttaa somessa

25.02.2020 09:15 - Milena Raappana

Morsian ei suostunut joustamaan morsiusneitojen asustuksesta, jonka hän koki epämukavaksi kahdelle ystävälleen päällepantavaksi.

Eräs morsian on järkyttänyt sosiaalisessa mediassa kysymällä, miten hän kertoisi kahdelle rakkaalle ystävälleen, ettei hän haluaisi heitä morsiusneidoikseen. Ulkonäköön liittyvä motiivi on saanut somekansa hyökkäämään morsianta vastaan. 

Fox News -julkaisu uutisoi morsiamen Facebook-päivityksestä, jossa hän kertoi hänellä olevan "kaksi mahtavaa ystävää elämässään, mutta ei ole varma, onko hänen visionsa morsiusneitojen mekoista heille sopiva". 

Päivityksessä, jonka kuvakaappaus myöhemmin jaettiin Reddittiin, morsian kirjoitti napapaidan kuuluvan asustukseen ja pohti, miten hän kertoisi ystävilleen asiasta loukkaamatta heitä. 

Hän julkaisi kirjoituksessaan tekemänsä luonnoksen viestistä, jonka hän ajatteli lähettää kahdelle ystävälleen.

"Haluan sinun tietävän, että sinulla on merkittävä rooli elämässäni. Rakkautesi ja tukesi minulle ei jäänyt huomaamatta. Olet henkilö, jonka olen unelmoinut olevan vierelläni tänä kyseisenä päivänä", morsiamen luonnonkirjoituksessa luki. 

"Mutta ennen kuin voin kysyä, hääni on minun unelmani ja visioni ja valitettavasti en tiedä, mitä ajattelet asusta, jonka olen valinnut. Se on napapaita. Minulla itselläni ei ole mukava olo se ylläni, joten en halunnut kysyä ja pistää sinua asemaan, jossa tunnet olosi epämukavaksi", morsian jatkoi kirjoitustaan. 

"Ja sen sijaan, että seisoisit rinnallani, haluaisin kysyä sinua valokuvaan kanssani (minkä tekesimme jokatapauksessa) ja pyytää sinua istumaan eturivissä vieressäni. Sillä riippumatta morsiusneidoista, olet silti minun 'perhettäni'. Ja ei, en halua toisenlaisia asuvaihtoehtoja. Ja ei, en halua sekalaisia asuja", morsian päätti kirjoituksensa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Redditissä morsiamen kirjoitus on herättänyt paheksuntaa. 

Eräs käyttäjä kysyi, miksi morsian on valinnut moisen asun, jos hänellä itselläänkin on epämukava olla siinä. 

"Tämä on sama kuin sanoisi, että anteeksi, mutta olet liian lihava häihini, mutta rakastan sinua silti", käyttäjä jatkoi kommenttiaan.

"Tämä nainen on naurettava. Hän käytännössä sanoo, että tietty asu on tärkeämpi kuin hänen ystävänsä, kommentoi toinen vihainen käyttäjä. 

"Käännös: olet lihava ystäväni ja en halua, että sinua nähdään napapaidassa", kiukustunut käyttäjä kommentoi. 

Lue myös: Morsian pyysi serkkuaan morsiusneidokseen - ulkonäköön liittyvä motiivi järkyttää somessa

Lue myös: Morsiamen vaatimus kaasolleen suututtaa netissä - leimataan "maailman huonoimmaksi ystäväksi"

Lähde: Fox News, Reddit

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat