Kuva: Unsplash

Miten pukeutua tyylikkäästi etätyöskentelyyn? Horoskooppimerkkisi neuvoo

02.04.2020 10:15 - Milena Raappana

Etätyöskentely luonnistuu niin verryttelyasussa kuin hieman tyylikkäämmässä asukokonaisuudessa.

Etätyöskentelyssä houkuttelevin vaihtoehto on hypätä suoraan sängystä yöpaidassa työpisteen ääreen. 

Asiantuntijat kuitenkin neuvovat pitämään kiinni arkirutiineista ja aamupalan sekä aamupesujen lisäksi valitsemaan työskentelyyn sopivat vaatteet. Verryttelyhousut ja huppari ovat aivan sallittuja vermeitä kotitoimistolle, mutta jos haluat pukeutua hieman edustavammin tai joudut lähtemään suoraan neljän seinän sisältä välillä hoitamaan asioita, horoskooppimerkkisi voi auttaa valitsemaan sopivan asustuksen persoonasi mukaan. 

Popsugar-julkaisu valikoi esimerkkiasuja etätyölookista ja sovitti ne kunkin horoskooppimerkin luonteenpiirteiden mukaan. 

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on tähtimerkeistä kaikista aktiivisin ja energisin. Hän on myös itsevarma ja saattaa bileiltana pukeutua seksikkääseen punaiseen mekkoon, mutta etätyöpäivänä hän turvautuu treeniasuun. Asu on mukava, mutta saa myös oinaan mielen työskentelemään tehokkaasti ja antamaan kaikkensa työprojektiin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on itsepäinen ja se näkyy myös hänen vaatekaapissaan ja shoppailutavoissaan. Hän pitäytyy mieluusti tutussa ja turvallisessa laatumerkissä ja ostaa uudestaan ja uudestaan brändi vaatteita. Härkä on myös sensuelli ja pitää luksusmateriaaleista. Etätyöasu voikin vaihdella ylisuurien pellavapaitojen ja ilmavien mekkojen välillä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen osaa yhdistellä printtejä ja räväköitä värejä. Hän rakastaa myös kokeilla erilaisia näyttäviä asusteita, ja hän todella nousee esiin videochatissa. Kaksosen kotitoimistolookiin kuuluukin isot statement-korvakorut ja kirkkaan väriset kauluspaidat.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tämä tähtimerkki on romantiikan mestari, joten hän myös sonnustautuu feminiinisiin siluetteihin ja hänen suosikkimekkonsa saa hänelle unenomaisen tunteen. Intuitiivisuus auttaa rapua ymmärtämään, että työskentelytilalla ja -asulla on suora vaikutus mielialaan. Voit luottaa, että rapu on aina sonnustautunut päästä varpaisiin maagiseen asuun. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on luonteeltaan dramaattinen, joten hänen asunsakin on ilmaisuvoimainen ja poikkeuksellinen tekstuurien ja siluettien kanssa. Värikkäät lookit ovat hänen omintaan. Leijona on myös edelläkävijä ja hänen yltään saattakin löytyä vielä tuntemattomien, mutta myöhemmin trendikkäiden suunnittelijoiden luomuksia. Videochatissa hän onkin valmiina kertomaan asustaan pienetkin yksityiskohdat.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt on käytännönläheinen ja hänen asunsa ei ole huomiotaherättävä. Hänen lookinsa on kuitenkin huolellisesti suunniteltuja, ja töitä tehdessä hänen yltään löytyy jotain todella tyylikästä, mutta keskittymiskykyä edistävää. Hyvin istuvat housut, loaferit ja mukava, mutta hienostunut neule on neitsyen etätyölookin ytimessä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Tämän tähtimerkin vaatekaappi on täynnä huippusuunnittelijoiden tekemiä vaatteita ja kotitoimistollakin hänen yltään löytää jakkupuvun ja laadukkaita asusteita. Vaikka hänen tyylinsä ei olekaan erityisen hienostunut, se ei tarkoita, etteikö hän olisi tyylikäs. Jakkupuvuista löytyy mitä erilaisempia variaatoita. Tyyli-inspiraatiota vaaka hakee Rosie Huntington-Whiteleyn Instagram-syötteestä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpioni on ennen kaikkea neuvokas. Hän todennäköisesti näyttää erittäin coolilta suurimman osan ajasta, mutta hän ei juurikaan käytä asunsa suunnitteluun aikaa, vaan suuntaa keskittymisensä päivän välttämättömiin askareisiin. Skorpioni verhoutuu paljon mustaan ja hänen itsevarmuutensa kohoaa kyseisestä väristä. Hänen sydämensä on kuitenkin täynnä väriä ja elämää.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies rakastaa omalaatuisia statement-paitoja isoilla puhvihihoilla. Yöelämässä hänen yllään nähdään värikäs minimekko, mutta etätyössä hän suosii maksimekkoa. Jousimies myös rakastaa koruja, joita hän laittaa ylleen kerralla paljon. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriilla on usein oma luottoasunsa, joka saattaa olla niinkin simppeli kuin farkut ja valkoinen t-paita. Hän yleensä yhdistää asuunsa korkokengät ja statement-kaulakoru. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimies ei välitä trendeistä, vaan pukeutuu täysin oman pään ja mielialan mukaan. Hän ei pelkää yhdistellä asussaan sekalaisia vaatekappaleita, kuten kirkkaan sininen takki, verkkarit ja värikkäät tennarit. Eikä tämä verkkarilook näytä yhtään nuhjuiselta, vaan tajunnanräjäyttävän tyylikkäältä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kalat (20.2.-20.3.)

Kalat on boheemin tyylin taituri. Vaikka hän vain makoilisi sängyssä, hän näyttää siltä kuin olisi osallistumassa festivaaleille. Viisaan luonteensa takia kukaan ei kyseenalaista, vaikka hän laittaisi sadepäivänä ylleen valkoisen kirjaillun pitkän mekon. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Mikä tv-sarjan naishahmo olet? Tähtimerkkisi paljastaa

Lue myös: Legginssityyli seuraavalle tasolle! Trendivaate, jota Emily Ratajkowski ja muu muotiväki rakastaa

Lähde: Popsugar

Uusimmat