Kuva: Shutterstock

Ellan, 6, sukupuolen paljastamista juhlittiin toistamiseen - kertoi nelivuotiaana olevansakin tyttö

13.07.2020 18:30 - Iiro Myllymäki

Ellan vanhemmat juhlistivat lapsensa todellista sukupuoli-identiteettiä kauniilla valokuvaussessiolla.

Kun texasilaiset Julie, 33, ja Daniel Hindsley, 37, odottivat toista lastaan, he järjestivät tämän kunniaksi sukupuolenpaljastusjuhlat. Juhlissa parin läheisille kerrottiin sinisten ilmapallojen kera, että pari odottaa toista poikalastaan. Muutama vuosi myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että tämä ei pitänytkään paikkaansa.

Nyt tämä lapsi on kuusivuotias ja käyttää nimeä Ella. Juhlistaakseen transsukupuolista tyttölastaan Hindsleyt päättivät järjestää ”sukupuolenpaljastusvalokuvauksen”, jossa koko perhe poseeraa kauniiseen mekkoon ja yksisarvispäähineeseen pukeutuneen Ellan kanssa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Metro-julkaisu kirjoittaa, että Ella poikkesi heti paljon pariskunnan ensimmäisestä lapsesta, Grant-pojasta. Ella tykkäsi pukeutua äitinsä vaatteisiin eikä kiinnostunut perinteisesti pojille suunnatuista leluista.

- Kun hän alkoi puhua ja ilmaista itseään, huomasin, että tässä on nyt kyse jostain isommasta. Hän puhui siitä, miten hän haluaa yhtä pitkät hiukset kuin minulla on ja että hän haluaa pukeutua samanlaisiin vaatteisiin kuin minä, äiti Julie kertoo.

Ella kertoi äidilleen nelivuotiaana, että hän on oikeasti tyttö. Juliella kesti jonkin aikaa totutella ajatukseen, mutta hän antoi Ellan saman tien alkaa kasvattaa hiuksiaan. Vanhemmat hakeutuivat ammattilaisen puheille, jotta heille selviäisi, miten tilanteessa tulisi parhaalla tavalla toimia.

- Meille kerrottiin, että juuri kukaan lapsi ei muuta mieltään sukupuoli-identiteetistään tämän iän jälkeen, jos he ovat osoittaneet järjestelmällisyyttä ja sitkeyttä asiassa, kuten lapsemme oli. Meille sanottiin, että parasta hänen mielenterveydelleen on antaa hänen olla sitä sukupuolta mihin hän kokee kuuluvansa, Julie sanoo.

Julie kertoo Metrolle, että Ella aloitti sukupuolenkorjausprosessin viime vuoden lopussa.

- Hän on ollut paljon iloisempi tämän jälkeen, ihan kuin uusi ihminen.

Lue myös: "Onko ok olla kertomatta, että on trans?" - suomalaistubettajan mielipide sai fanien hyväksynnän

Lue myös: Potilas "triggeröityi", kun hänen biologista sukupuoltaan kysyttiin - lääkärin kirjoitus leviää

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat