Kuva: AOP

Adidaksen mainoskuvat herättivät sanasodan: "Teille, jotka sanotte tämän olevan kuvottavaa..."

13.03.2021 13:45 - Henna Koste

Adidaksen Instagramissa julkaisemat kampanjakuvat herättivät erikoisen keskustelun. Osa kommentoijista tuntuu yllättyneen, että myös naisen kehossa kasvaa karvoja.

Urheilujätti Adidaksen uudet kampanjakuvat ovat herättäneet sosiaalisessa mediassa keskustelua, joka ei kohdistu lainkaan uuteen mallistoon. Kuvissa malli esittelee Stella McCartneyn kevätmalliston asuja. McCartney on tehnyt yhteistyötä Adidaksen kanssa pitkään, ensimmäisen kerran jo vuonna 2004.

Monet urheilujätin ystävät ovat ihastelleet trendikkäitä vaatteita, mutta kommentoinnissa ollaan ajauduttu myös erikoisille sivuraiteille, kun huomio on kiinnittynyt mallin kainalokarvoihin. Kuvasarja on poikinut Instagramissa alle vuorokaudessa tuhansia kommentteja. Osa kommentoijista tuntuu olevan edelleen yllättyneitä siitä, että myös naisella voi kasvaa kainalokarvat. Kauhistelijat ovat ilmaisseet mielipiteensä ilman sen suurempia perusteluja ja muun muassa kirjoittaneet kuvien olevan "kuvottavia".

"Okei, mutta miksi ihmeessä karvaiset kainalot?"

"Mitä seuraavaksi? Tästä ei tosiaan tarvitse olla ylpeä."

Kommenttikenttä on täyttynyt myös lukuisista kommenteista, joissa julkaisua ja kuvavalintoja pidetään vain ja ainoastaan mainioina. Kommentit osoittavat, että keskustelua aiheen ympärillä tarvitaan yhä. 

"Kiitos Adidas tuestanne naisia kohtaan - kaikilla on oikeus tehdä keholleen, mitä tahtoo. Miehillä voi olla ihokarvoja. Miksi niitä ei ole vielä hyväksytty tässä yhteiskunnassa naisille? Kaunis julkaisu."

"Kaikilla ihmisillä, jotka sanovat tämän olevan kuvottavaa: miljoonilla naisilla on ihokarvoja ja kasvokarvoja, mikä on täysin luonnolista. Emmekä jatka niiden ajelua ja vahaamista vain sinun silmiesi iloksi."

"Miehillä voi olla karvoja joka puolella kehoa, mutta naisilla ei saa olla karvaakaan, paitsi päässä. Aikuistukaa ihmiset."

Katso julkaisu alta. 

Lue myös: Kuinka puhua lapselle kuukautisista? Kolme asiaa, jotka on syytä ottaa huomioon

Kilpailut

Uusimmat