Kuva: Shutterstock

Äidin rehellinen video Barbie-nukeilla leikkimisestä meni viraaliksi - "En halua leikkiä niillä"

19.04.2021 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Äiti tunnustaa videolla, ettei nauti nukeilla leikkimisestä, mutta leikkimiselle kannattaa silti ottaa aikaa.

Eräs äiti on saanut paljon kiitosta rehellisestä TikTok-videostaan, jossa hän kertoo leikkimisestään tyttärensä kanssa. Yhdysvaltojen Indianassa asuva Lynn Marie kertoo viraaliksi menneellä videolla, että hänen tyttärensä oli edellisenä päivänä pyytänyt häntä leikkimään kanssaan Barbie-nukeilla. Lynn kertoo videolla rehelliset mietteensä asiasta.

- Hän pyysi minua leikkimään kanssani, ja vihaan sitä. Voin mielelläni mennä kävelylle hänen kanssaan tai vien hänet jonnekin, mutta en halua leikkiä Barbie-nukeilla. Mutta hän on ainoa lapseni, joten suostuin, Lynn kertoo videolla.

Nainen sanoo leikkineensä noin kymmenen minuuttia hieman poissaolevana. Tämä oli kuitenkin ollut tärkeä hetki lapselle, mikä kävi ilmi tämän seuraavana päivänä äidilleen lausumista sanoista.

- Tänään, kun hän nousi ylös ja valmistautui kouluun, hän oli todella hyvällä tuulella. Sitten hän kysyi, voisinko leikkiä barbeilla taas hänen kanssaan. Hän sanoi, että ”minusta oli niin kivaa, kun leikit barbeilla kanssani eilen”. Se lähes särki sydämeni, Lynn sanoo.

Nainen kehottaakin muita vanhempia ottamaan edes pienen ajan päivästään leikkiäkseen lapsensa kanssa. Koko videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä. Video on kerännyt jo yli miljoona katselukertaa.

@backbreaker_lynn

Parenting is hard, even when it’s easy. The little things really are the big things. Who knew?! #momsoftiktok #parenting #10minutes

♬ original sound - Lynn Marie

Monet videon kommentoijat ovat kiitelleet naista rehellisyydestä sen sanomisessa, että leikkiminen lapsen kanssa ei välttämättä kiinnosta.

”Kiitos tästä. Minun todella piti kuulla tämä. Myös minä vihaan leikkimistä lasteni kanssa. Minulla ei ole siihen kärsivällisyyttä. Mutta teen sitä tästä lähtien useammin”, kommentoi yksi.

”En jaksa vanhempia, jotka eivät ole rehellisiä siitä, millaista vanhemmuus todella on. Kiitos rehellisyydestä, äidit”, kiittelee toinen.

”Minäkin olen ainoa lapsi, ja se oli todella yksinäistä. Tällaiset hetket äitini kanssa tekivät lapsuudestani paljon paremman”, on eräs kommentoinut.

Lue myös: Sara Parikka kertoo olevansa suhteellisen tiukka kasvattaja: "En pelkää vaatia"

Lue myös: Jenni Kokander nykypäivän äitiydestä: "Ajattelen juuri päinvastoin"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat